Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5815
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Атанова, Наталія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Atanova, Natali | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-09T12:36:01Z | - |
dc.date.available | 2021-03-09T12:36:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Атанова Н.М. Безпека та якість риби прісноводної різних виробників Миколаївської області / Н.М. Атанова, В.П. Лясота // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.3-4. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5815 | - |
dc.description | Scientifically substantiated and experimentally proved the expediency of constant veterinary assessment of freshwater fish of various enterprises of Mykolayiv region according to the current International and National Standards of Ukraine. An express, easy-to-use method for determining the freshness of fish with determining the number has been developed Nessler, ammonia and ammonium salts using Nessler's reagent. Photometric was used for the first time method of determining the degree of freshness of freshwater fish by the optical density of meat and water extract from Nessler's reagent. The reliability of the method was 99.7 - 99.9%. | uk_UA |
dc.description.abstract | Науково обґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення ветеринарносанітарної оцінки риби прісноводної різних підприємств Миколаївщини згідно діючих Міжнародних та Національних стандартів України. Розроблено експресний, зручний в проведенні спосіб визначення свіжості риби із визначенням числа Неслера, амоніаку та солей амонію за допомогою реактива Неслера. Вперше був застосований фотометричний метод встановлення ступеня свіжості риби прісноводної за оптичною густиною м'ясо-водної витяжки з реактивом Неслера. Достовірність методу складала 99,7 – 99,9 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | риба прісноводна | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | виробник | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | freshwater fish | uk_UA |
dc.subject | харчовий продукт | uk_UA |
dc.subject | product | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | producer | uk_UA |
dc.subject | raw | uk_UA |
dc.subject | security | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Безпека та якість риби прісноводної різних виробників Миколаївської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Safety and quality of freshwater fish of different producers of the Nikolaev area | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.56 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
bezpeka_ta_jakist'_ryby.pdf | 226,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.