Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5815
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАтанова, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorAtanova, Natali-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.date.accessioned2021-03-09T12:36:01Z-
dc.date.available2021-03-09T12:36:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationАтанова Н.М. Безпека та якість риби прісноводної різних виробників Миколаївської області / Н.М. Атанова, В.П. Лясота // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.3-4.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5815-
dc.descriptionScientifically substantiated and experimentally proved the expediency of constant veterinary assessment of freshwater fish of various enterprises of Mykolayiv region according to the current International and National Standards of Ukraine. An express, easy-to-use method for determining the freshness of fish with determining the number has been developed Nessler, ammonia and ammonium salts using Nessler's reagent. Photometric was used for the first time method of determining the degree of freshness of freshwater fish by the optical density of meat and water extract from Nessler's reagent. The reliability of the method was 99.7 - 99.9%.uk_UA
dc.description.abstractНауково обґрунтовано та експериментально доведено доцільність постійного проведення ветеринарносанітарної оцінки риби прісноводної різних підприємств Миколаївщини згідно діючих Міжнародних та Національних стандартів України. Розроблено експресний, зручний в проведенні спосіб визначення свіжості риби із визначенням числа Неслера, амоніаку та солей амонію за допомогою реактива Неслера. Вперше був застосований фотометричний метод встановлення ступеня свіжості риби прісноводної за оптичною густиною м'ясо-водної витяжки з реактивом Неслера. Достовірність методу складала 99,7 – 99,9 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectриба прісноводнаuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвиробникuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectfreshwater fishuk_UA
dc.subjectхарчовий продуктuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectproduceruk_UA
dc.subjectrawuk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleБезпека та якість риби прісноводної різних виробників Миколаївської областіuk_UA
dc.title.alternativeSafety and quality of freshwater fish of different producers of the Nikolaev areauk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.56uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bezpeka_ta_jakist'_ryby.pdf226,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.