Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5337
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСич, Зеновій Деонизович-
dc.contributor.authorSych, Zenovii-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.date.accessioned2020-12-08T08:10:44Z-
dc.date.available2020-12-08T08:10:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСич З.Д. Тенденції у розвитку сучасного овочівництва в Україні/ З.Д. Сич, С.М. Кубрак // Аграрна освіта та наука : досягнення, роль, фактори росту «Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, лісовому та садово-парковому господарстві» : [тези доповідей] мат. Міжнар. наук.-практ. конференції, Біла Церква, 30 жовтня 2020 р. – Біла Церква : Білоцерківський НАУ, 2020. – С. 22-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5337-
dc.descriptionThe state of development of vegetable growing in Ukraine in the period 2000–2020 is analyzed. The main part of vegetables in In 2020 (within 88%) continue to grow in households. Despite growing interest in new vegetable plants, the most common and remain vegetables borscht set - cabbage, table beets, carrots, tomatoes, peppers, parsley, etc., which form the economy of vegetable growing.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано стан розвитку овочівництва в Україні у період 2000–2020 років. Основну частину овочів у 2020 році (у межах 88 %) продовжують вирощувати у господарствах населення. Незважаючи на зростаючий інтерес до нових овочевих рослин, найбільш поширеними так і залишаються овочі борщового набору – капуста, буряк столовий, морква, помідори, перець, петрушка тощо, які формують економіку овочівництва.uk_UA
dc.description.sponsorshipПроанализировано состояние развития овощеводства в Украине в период 2000-2020 годов. Основную часть овощей в 2020 году (в пределах 88%) продолжают выращивать в хозяйствах населения. Несмотря на растущий интерес к новым овощных растений, наиболее распространенными так и остаются овощи борщевого набора - капуста, свекла столовая, морковь, помидоры, перец, петрушка и т.д., которые формируют экономику овощеводства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectовочівuk_UA
dc.subjectовощиuk_UA
dc.subjectvegetablesuk_UA
dc.subjectімпортuk_UA
dc.subjectimportsuk_UA
dc.subjectимпортuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectкапустаuk_UA
dc.subjectcabbageuk_UA
dc.subjectпомідорuk_UA
dc.subjectтоматuk_UA
dc.subjecttomatouk_UA
dc.subjectогірокuk_UA
dc.subjectогурецuk_UA
dc.subjectcucumberuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectdemanduk_UA
dc.subjectгосподарствоuk_UA
dc.subjecthouseholduk_UA
dc.titleТенденції у розвитку сучасного овочівництва в Україніuk_UA
dc.title.alternativeThe main problems of nursery and technologies of growing winter garlic in Ukraineuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc635.1/.8(477)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tendentsii_u_rozvytku.pdf570,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.