Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5337
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сич, Зеновій Деонизович | - |
dc.contributor.author | Sych, Zenovii | - |
dc.contributor.author | Кубрак, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Kubrak, Svitlana | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-08T08:10:44Z | - |
dc.date.available | 2020-12-08T08:10:44Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Сич З.Д. Тенденції у розвитку сучасного овочівництва в Україні/ З.Д. Сич, С.М. Кубрак // Аграрна освіта та наука : досягнення, роль, фактори росту «Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, лісовому та садово-парковому господарстві» : [тези доповідей] мат. Міжнар. наук.-практ. конференції, Біла Церква, 30 жовтня 2020 р. – Біла Церква : Білоцерківський НАУ, 2020. – С. 22-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5337 | - |
dc.description | The state of development of vegetable growing in Ukraine in the period 2000–2020 is analyzed. The main part of vegetables in In 2020 (within 88%) continue to grow in households. Despite growing interest in new vegetable plants, the most common and remain vegetables borscht set - cabbage, table beets, carrots, tomatoes, peppers, parsley, etc., which form the economy of vegetable growing. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проаналізовано стан розвитку овочівництва в Україні у період 2000–2020 років. Основну частину овочів у 2020 році (у межах 88 %) продовжують вирощувати у господарствах населення. Незважаючи на зростаючий інтерес до нових овочевих рослин, найбільш поширеними так і залишаються овочі борщового набору – капуста, буряк столовий, морква, помідори, перець, петрушка тощо, які формують економіку овочівництва. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | Проанализировано состояние развития овощеводства в Украине в период 2000-2020 годов. Основную часть овощей в 2020 году (в пределах 88%) продолжают выращивать в хозяйствах населения. Несмотря на растущий интерес к новым овощных растений, наиболее распространенными так и остаются овощи борщевого набора - капуста, свекла столовая, морковь, помидоры, перец, петрушка и т.д., которые формируют экономику овощеводства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | овочів | uk_UA |
dc.subject | овощи | uk_UA |
dc.subject | vegetables | uk_UA |
dc.subject | імпорт | uk_UA |
dc.subject | imports | uk_UA |
dc.subject | импорт | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | market | uk_UA |
dc.subject | капуста | uk_UA |
dc.subject | cabbage | uk_UA |
dc.subject | помідор | uk_UA |
dc.subject | томат | uk_UA |
dc.subject | tomato | uk_UA |
dc.subject | огірок | uk_UA |
dc.subject | огурец | uk_UA |
dc.subject | cucumber | uk_UA |
dc.subject | попит | uk_UA |
dc.subject | demand | uk_UA |
dc.subject | господарство | uk_UA |
dc.subject | household | uk_UA |
dc.title | Тенденції у розвитку сучасного овочівництва в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | The main problems of nursery and technologies of growing winter garlic in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 635.1/.8(477) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tendentsii_u_rozvytku.pdf | 570,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.