Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5253
Назва: Молочна продуктивність і якість молока кіз різних порід
Інші назви: Dairy productivity and milk quality of goats of different breeds
Автори: Пірова, Людмила Вікторівна
Pirova, Liudmyla
Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Ключові слова: надій за лактацію;тривалість лактації;масова частка жиру;масова частка білка в молоці;hopes for lactation;duration of lactation;mass fraction of fat;mass fraction of protein in milk
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Пірова Л.В. Молочна продуктивність і якість молока кіз різних порід / Л.В.Пірова, Ластовська І.О., Косіор Л.Т. // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 12-13.
Короткий огляд (реферат): Вивчено молочну продуктивність та показники якості молока кіз зааненської і альпійської порід. Встановлено, що зааненські кози за надоєм переважали маток альпійської породи. За масовою часткою жиру і білка в молоці кози альпійської породи залежно від лактації переважали зааненських маток.
Опис: The productivity and quality indicators of milk of goats of Zaanen and Alpine breeds were studied. It was established that the goats of the Zaanen breed were predominantly milked by alpine breeds. According to the mass fraction of fat and protein in the milk of alpine goats, depending on lactation, Zaanen queens predominated
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5253
УДК: 636.39.034:637.12'639.04
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molochna_produktyvnist.pdf1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.