Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5244
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-10T10:14:29Z | - |
dc.date.available | 2020-11-10T10:14:29Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Хіцька О.А. Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (31 жовтня 2019 р., БНАУ). - Біла Церква, 2019. - С.63-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5244 | - |
dc.description | The results of research on the quality and safety of raw materials and fermented milk are highlighted products on a set of indicators (organoleptic, physicochemical, microbiological) during the technological process. | uk_UA |
dc.description.abstract | Висвітлені результати досліджень якості та безпечності сировини і кисломолочних продуктів за комплексом показників (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні) упродовж технологічного процесу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | молоко коров’яче незбиране | uk_UA |
dc.subject | технологічний процес | uk_UA |
dc.subject | вершки | uk_UA |
dc.subject | молочні суміші | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | whole cow's milk | uk_UA |
dc.subject | technological process | uk_UA |
dc.subject | cream | uk_UA |
dc.subject | milk formulas | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | sour milk products | uk_UA |
dc.title | Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу | uk_UA |
dc.title.alternative | Control of quality and safety of fermented milk products during the technological process | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_pokaznykiv.pdf | 541,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.