Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5244
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2020-11-10T10:14:29Z-
dc.date.available2020-11-10T10:14:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (31 жовтня 2019 р., БНАУ). - Біла Церква, 2019. - С.63-64.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5244-
dc.descriptionThe results of research on the quality and safety of raw materials and fermented milk are highlighted products on a set of indicators (organoleptic, physicochemical, microbiological) during the technological process.uk_UA
dc.description.abstractВисвітлені результати досліджень якості та безпечності сировини і кисломолочних продуктів за комплексом показників (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні) упродовж технологічного процесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмолоко коров’яче незбиранеuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectвершкиuk_UA
dc.subjectмолочні сумішіuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectкисломолочні продуктиuk_UA
dc.subjectwhole cow's milkuk_UA
dc.subjecttechnological processuk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.subjectmilk formulasuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsour milk productsuk_UA
dc.titleКонтроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесуuk_UA
dc.title.alternativeControl of quality and safety of fermented milk products during the technological processuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_pokaznykiv.pdf541,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.