Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5244
Title: Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу
Other Titles: Control of quality and safety of fermented milk products during the technological process
Authors: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: молоко коров’яче незбиране;технологічний процес;вершки;молочні суміші;безпечність;якість;кисломолочні продукти;whole cow's milk;technological process;cream;milk formulas;safety;quality;sour milk products
Issue Date: 2019
Publisher: БНАУ
Citation: Хіцька О.А. Контроль показників якості та безпечності кисломолочних продуктів упродовж технологічного процесу / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (31 жовтня 2019 р., БНАУ). - Біла Церква, 2019. - С.63-64.
Abstract: Висвітлені результати досліджень якості та безпечності сировини і кисломолочних продуктів за комплексом показників (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні) упродовж технологічного процесу.
Description: The results of research on the quality and safety of raw materials and fermented milk are highlighted products on a set of indicators (organoleptic, physicochemical, microbiological) during the technological process.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5244
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kontrol'_pokaznykiv.pdf541,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.