Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5096
Назва: Вплив генетичного прогресу на продуктивні якості курчат-бройлерів та яєчних курей
Інші назви: Influence of genetic progress on productive qualities of broiler chickens and laying hens
Автори: Каркач, Петро Михайлович
Karkach, Peter
Ключові слова: витрати кормів;feed costs;м’язи;гени;жирова тканина;генетичний відбір;muscle;genes;fatty tissue;genetic selection
Дата публікації: 20-кві-2018
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: Каркач П.М. Вплив генетичного прогресу на продуктивні якості курчат-бройлерів та яєчних курей / П.М.Каркач // Розведення та селекція тварин: досягнення, проблеми, перспективи: збірник наук. праць міжнар. наук.- практ. конф. (20 квітня 2018 року) .- Житомир, 2018 .– С.197-203.
Короткий огляд (реферат): Селекційно-племінна робота у промисловому птахівництві на протязі останніх десятків років направлена на покращення продуктивних якостей і підвищення рентабельності виробництва м’яса курчат-бройлерів та харчових яєць. В оглядовій статті наводяться значні відмінності у темпах росту, розвитку м’язової, скелетної, імунної систем, накопичення жирової тканини у курчат двох типів продуктивності.
Опис: Selection and breeding work in industrial poultry farming has been aimed at improving the productive qualities and increasing the profitability of chicken-broiler meat and egg production for the past decades. In the review article, there are significant differences in the rate of growth, the development of muscle, skeletal, immune systems, the accumulation of fatty tissue in the chickens of two types of productivity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5096
УДК: 63652/.58.03:636.082.2
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Wpliw_genetiznogo.pdf337,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.