Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5096
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКаркач, Петро Михайлович-
dc.contributor.authorKarkach, Peter-
dc.date.accessioned2020-09-17T06:53:45Z-
dc.date.available2020-09-17T06:53:45Z-
dc.date.issued2018-04-20-
dc.identifier.citationКаркач П.М. Вплив генетичного прогресу на продуктивні якості курчат-бройлерів та яєчних курей / П.М.Каркач // Розведення та селекція тварин: досягнення, проблеми, перспективи: збірник наук. праць міжнар. наук.- практ. конф. (20 квітня 2018 року) .- Житомир, 2018 .– С.197-203.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5096-
dc.descriptionSelection and breeding work in industrial poultry farming has been aimed at improving the productive qualities and increasing the profitability of chicken-broiler meat and egg production for the past decades. In the review article, there are significant differences in the rate of growth, the development of muscle, skeletal, immune systems, the accumulation of fatty tissue in the chickens of two types of productivity.uk_UA
dc.description.abstractСелекційно-племінна робота у промисловому птахівництві на протязі останніх десятків років направлена на покращення продуктивних якостей і підвищення рентабельності виробництва м’яса курчат-бройлерів та харчових яєць. В оглядовій статті наводяться значні відмінності у темпах росту, розвитку м’язової, скелетної, імунної систем, накопичення жирової тканини у курчат двох типів продуктивності.uk_UA
dc.description.sponsorship-uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖитомирський національний агроекологічний університетuk_UA
dc.subjectвитрати кормівuk_UA
dc.subjectfeed costsuk_UA
dc.subjectм’язиuk_UA
dc.subjectгениuk_UA
dc.subjectжирова тканинаuk_UA
dc.subjectгенетичний відбірuk_UA
dc.subjectmuscleuk_UA
dc.subjectgenesuk_UA
dc.subjectfatty tissueuk_UA
dc.subjectgenetic selectionuk_UA
dc.titleВплив генетичного прогресу на продуктивні якості курчат-бройлерів та яєчних курейuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of genetic progress on productive qualities of broiler chickens and laying hensuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc63652/.58.03:636.082.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Wpliw_genetiznogo.pdf337,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.