Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5096
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Каркач, Петро Михайлович | - |
dc.contributor.author | Karkach, Peter | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-17T06:53:45Z | - |
dc.date.available | 2020-09-17T06:53:45Z | - |
dc.date.issued | 2018-04-20 | - |
dc.identifier.citation | Каркач П.М. Вплив генетичного прогресу на продуктивні якості курчат-бройлерів та яєчних курей / П.М.Каркач // Розведення та селекція тварин: досягнення, проблеми, перспективи: збірник наук. праць міжнар. наук.- практ. конф. (20 квітня 2018 року) .- Житомир, 2018 .– С.197-203. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5096 | - |
dc.description | Selection and breeding work in industrial poultry farming has been aimed at improving the productive qualities and increasing the profitability of chicken-broiler meat and egg production for the past decades. In the review article, there are significant differences in the rate of growth, the development of muscle, skeletal, immune systems, the accumulation of fatty tissue in the chickens of two types of productivity. | uk_UA |
dc.description.abstract | Селекційно-племінна робота у промисловому птахівництві на протязі останніх десятків років направлена на покращення продуктивних якостей і підвищення рентабельності виробництва м’яса курчат-бройлерів та харчових яєць. В оглядовій статті наводяться значні відмінності у темпах росту, розвитку м’язової, скелетної, імунної систем, накопичення жирової тканини у курчат двох типів продуктивності. | uk_UA |
dc.description.sponsorship | - | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Житомирський національний агроекологічний університет | uk_UA |
dc.subject | витрати кормів | uk_UA |
dc.subject | feed costs | uk_UA |
dc.subject | м’язи | uk_UA |
dc.subject | гени | uk_UA |
dc.subject | жирова тканина | uk_UA |
dc.subject | генетичний відбір | uk_UA |
dc.subject | muscle | uk_UA |
dc.subject | genes | uk_UA |
dc.subject | fatty tissue | uk_UA |
dc.subject | genetic selection | uk_UA |
dc.title | Вплив генетичного прогресу на продуктивні якості курчат-бройлерів та яєчних курей | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of genetic progress on productive qualities of broiler chickens and laying hens | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 63652/.58.03:636.082.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Wpliw_genetiznogo.pdf | 337,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.