Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5093
Назва: Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
Інші назви: Determinants of food quality and safety and minimization of risk factors
Автори: Крисанов, Дмитро Федосович
Krysanov, Dmytro
Ключові слова: безпечність харчових продуктів;food safety;ризики;risks;якість;quality
Дата публікації: 2008
Видавництво: Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
Бібліографічний опис: Крисанов Д.Ф. Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Збірник. Частина 2. - 2008. - С. 249-261.
Короткий огляд (реферат): За нинішніх умов основними продуктами харчування, що проходять промислову переробку, є м’ясні і молочні продукти, олія, хліб та хлібобулочні вироби, соки, рибна продукція та ін. Щоб проаналізувати, як дотримуються показники якості та безпечності в харчових продуктах, слід використати офіційні матеріали Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики.
Опис: Under the current conditions, the main food passing industrial processing, there are meat and dairy products, oil, bread and bakery products, juices, fish products, etc. To analyze how adhered to quality and safety indicators in food should be used official materials of the State Committee of Ukraine for Technical Affairs regulation and consumer policy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5093
УДК: 338.439.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
determinanty_yakosti.pdf218,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.