Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5090
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрисанов, Дмитро Федосович-
dc.contributor.authorKrysanov, Dmytro-
dc.date.accessioned2020-09-15T09:59:46Z-
dc.date.available2020-09-15T09:59:46Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКрисанов Д. Ф. Інтеграція аграрного сектора України до внутрішнього ринку ЄС: виклики і зрушення / Д.Ф. Крисанов // Продовольчі ресурси. – 2018. – №. 10. – С. 176-188.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5090-
dc.descriptionThe article analyzes the processes and results of promoting the agrarian sector to the EU internal market. It is based on a single normative space, as a result of the integration of three components: the national system of technical regulation, the domestic system of food safety, the implementation of sanitary and phytosanitary measures in the agricultural sector. The progressive changes for each component are revealed and the opportunity to reach the planned boundary is estimated. An important indicator of the process was the introduction of system safety procedures. With the inclusion of monitoring materials, the state of implementation of HACCP and constantly operating procedures by market operators is highlighted, obstacles hindering their implementation, certification of safety management systems and certification of the compliance of capacities with the minimum requirements of prerequisites are analyzed. The proposals aimed at achieving the target benchmarks set forth in the laws of Ukraine on food safety, on state control and feed are developed.uk_UA
dc.description.abstractВ статті проаналізовано процеси і результати просування аграрного сектора до внутрішнього ринку ЄС. У його основі – єдиний нормативний простір, як результат інтеграції трьох складових: національної системи технічного регулювання, вітчизняної системи харчової безпеки, впровадження санітарних і фітосанітарних заходів в аграрному секторі. Розкрито прогресивні зрушення по кожній складовій та оцінено можливість виходу на заплановані рубежі. Важливим індикатором процесу стало впровадження системних процедур безпечності. Із залученням матеріалів моніторингів висвітлено стан впровадження НАССР й постійно діючих процедур операторами ринку, проаналізовано перешкоди, які гальмують їх проведення, сертифікацію систем управління безпечністю та засвідчення відповідності потужностей мінімальним вимогам програм-передумов. Розроблено пропозиції, спрямовані на досягнення цільових орієнтирів, що закріплені в законах України з харчової безпеки, про державний контроль та про корми.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональна академія аграрних наук України, Інститут продовольчих ресурсівuk_UA
dc.subjectаграрний секторuk_UA
dc.subjectінтеграціяuk_UA
dc.subjectпостійно діючі процедуриuk_UA
dc.subjectоператори ринкуuk_UA
dc.subjectвнутрішній ринок ЄСuk_UA
dc.subjectagrarian sectoruk_UA
dc.subjectintegrationuk_UA
dc.subjectongoing proceduresuk_UA
dc.subjectmarket operatorsuk_UA
dc.subjectEU internal marketuk_UA
dc.titleІнтеграція аграрного сектора України до внутрішнього ринку ЄС: виклики і зрушенняuk_UA
dc.title.alternativeIntegration of the agricultural sector of Ukraine to the eu internal market: challengges and decreasesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.436:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
integraciya_agrarnogo_sektora.pdf814,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.