Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5035
Назва: Впровадження системи загального управління якістю у процесах організації бухгалтерської служби
Інші назви: Introduction of the general quality management system in the processes of organization of the accounting service
Автори: Хомовий, Сергій Михайлович
Khomoviy, Serhii
Ключові слова: Організація бухгалтерського обліку, управління якістю, ISO;Organization of accounting, quality management, ISO
Дата публікації: 13-тра-2016
Видавництво: Дніпропетровськ : ННІЕ
Бібліографічний опис: Хомовий С.М. Впровадження системи загального управління якістю у процесах організації бухгалтерської служби. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Розвиток і становлення обліку, аудиту та управління фінансово-економічною безпекою за роки незалежності України» (12-13 травня 2016 р.), Дніпропетровськ : ННІЕ, 2016. – С. 146-148.
Короткий огляд (реферат): В результаті досліджень було виявлено, що при виконанні того чи іншого завдання кожен працівник робить деякий набір елементарних дій. Причому він є меншим у кваліфікованих працівників і більшим у початківців, або працівників з меншим досвідом роботи. Аналіз цих дій з урахуванням вимог, що пред’являються до результатів роботи бухгалтера, дозволив в кожному випадку встановити певну мінімальну послідовність елементарних дій, необхідних для отримання якісного кінцевого продукту – ефективної інформації, яка може бути використана керівником для прийняття результативних управлінських рішень.
Опис: As a result of research, it was found that when performing a task, each employee does a set of basic actions. And it is less in skilled workers and more in beginners or workers with less experience. Analysis of these actions, taking into account the requirements for the results of the accountant's work, allowed in each case to establish a certain minimum sequence of basic actions required to obtain a quality end product - effective information that can be used by managers to make effective management decisions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5035
УДК: 657.338.242
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vprovadzhennja systemy.pdf527,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.