Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4596
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСрібна, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorSribna, Irina-
dc.date.accessioned2020-04-10T09:44:04Z-
dc.date.available2020-04-10T09:44:04Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationСрібна І.М. Господарсько-біологічна оцінка сортів і прийомів вирощування капусти брюссельської в Лісостепу України: Автореф. дис...канд. с.-г. наук; 06.01.06 - овочівництво/ І.М. Срібна. - К. - 2006.- 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4596-
dc.description.abstractНа основі проведених досліджень встановлено особливості росту і розвитку рослин, формування врожаю сортів капусти брюссельської та його якості залежно від сортових особливостей, строку сівби, схеми розміщення і строку прищипування верхівки рослин. Досліджені закономірності дають можливість контролювати рівень урожайності капусти брюссельської залежно від генетичного потенціалу сортів та технологічних заходів і прийомів. On the basis of the conducted researches the peculiarities of plant growth and development, the formation of the yield of Brussels sprouts varieties and its quality depending on the varietal characteristics, the sowing period, the layout scheme and the term of pinching of the apex of the plants were established. The studied patterns make it possible to control the yield of Brussels sprouts depending on the genetic potential of the varieties and technological measures and techniques.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиївuk_UA
dc.subjectкапуста брюссельськаuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectсортиuk_UA
dc.subjectприйомиuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectBrussels sproutsuk_UA
dc.subjectgradeuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectreceptionuk_UA
dc.subjectcultivationuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.titleГосподарсько-біологічна оцінка сортів і прийомів вирощування капусти брюссельської в Лісостепу Україниuk_UA
dc.title.alternativeEconomic and biological evaluation of varieties and methods of growing Brussels sprouts in the forest-steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeАвторефератuk_UA
dc.identifier.udcУДК 635.36:631.526.3 (477.41)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hospodarsko-biolohichna_ otsinka.pdf641,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.