Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4538
Назва: | Сіно з люцерни: переваги та недоліки |
Інші назви: | Alfalfa hay: advantages and disadvantages |
Автори: | Бабенко, Сергій Петрович Babenko, Serhii Титарьова, Олена Михайлівна Tytariova, Olena Крюкова, Леся Kriukova, Lesia |
Ключові слова: | сіно;hay;люцерна;alfalfa;поживність;nutritional value;якість;quality |
Дата публікації: | гру-2019 |
Бібліографічний опис: | Бабенко С. Сіно з люцерни: переваги та недоліки / С.Бабенко, О.Титарьова, Л.Крюкова // Тваринництво і ветеринарія . - 2019 . - №12 . - С. 52-54. |
Короткий огляд (реферат): | Заготівлі сіна з люцерни належить важливе місце у створенні міцної кормової бази для великої рогатої худоби. Адже, коли мова заходить про люцерну, а особливо сіно, більшість спеціалістів ототожнюють його зі словом «протеїн». До того ж, до його складу входять майже всі незамінні амінокислоти, багато мінеральних речовин і вітамінів. |
Опис: | Alfalfa hay is an important part of building a solid forage for cattle. After all, when it comes to alfalfa, and especially hay, most experts identify it with the word "protein". In addition, it includes almost all essential amino acids, many minerals and vitamins. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4538 |
УДК: | 636.085.3 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sino_lutserna.pdf | 3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.