Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4537
Назва: Вплив мацерази на продуктивні якості курей-несучок
Інші назви: Influence of «Matserazy» on productive quality of laying hens
Автори: Костюк, Михайло Михайлович
Kostuk, Mykhailo
Костюк, Олена Іванівна
Kostuk, Olena
Бомко, Лідія Григорівна
Bomko, Lidiia
Ключові слова: кури-несучки;мацераза;комбікорм;приріст;яйця;laying hens;«Matseraza»;feed;growth;eggs
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Костюк М.М. Вплив мацерази на продуктивні якості курей-несучок / М.М.Костюк, О.І.Костюк, Л.Г.Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- 2010 .- Вип. 3(72) .- С. 170-173.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що стимулюючий ефект мацерази на несучість і живу масу курей проявляється у разі її додавання до комбікорму в межах 7-14 г/кг. Оптимальна кількість введення ферментного препарату Мацераза до складу комбікорму становить 10,5 г/кг.
Опис: Established that the stimulating effect of «Matserazy» on egg production and living massa chickens manifested in its addendum to the feed within the 7-14 g / kg. The optimal amount of the introduction of enzyme preparation «Matseraza» in the feed was 10.5 g / kg.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4537
УДК: 636.5.033:636.085.55
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_matserazy.pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.