Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4466
Назва: Залежність якості молозива від інтенсивності його виведення із вимені
Інші назви: Dependence of the quality of colostrum on the intensity of its removal from the udder
Автори: Пацеля, Олег Андрійович
Patselia, Oleh
Ключові слова: молозиво;інтенсивність виведення;вим’я корів;colostrum;intensity of colostrum excretion;udder of cows
Дата публікації: 2014
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Пацеля О.А. Залежність якості молозива від інтенсивності його виведення із вимені / О.А. Пацеля // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є. І. Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква: БНАУ, 2014.– С 56-57.
Короткий огляд (реферат): Вивчено зміни якості молозива залежно від інтенсивності його виведення із вимені корови. Встановлено, що корови з високою інтенсивністю виведення молозива на 2-гу добу після оте- лення мали гірші показники якості молозива у порівнянні з тваринами, які мали низьку здатність виведення із вимені молозива.
Опис: Changes in the quality of colostrum were studied depending on the intensity of its removal from the cow's udder. It was found that cows with high intensity of colostrum removal on the 2nd day after calving had worse colostrum quality compared to animals that had low colostrum excretion capacity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4466
УДК: 636.2.612.637.123.05
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zalezhnist_jakosti.pdf263,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.