Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/434
Назва: Продуктивні якості курей кросу Ломман браун за різних умов освітлення
Інші назви: Productive internalss of cross-country race of Lomman braun subject to the condition different illumination
Автори: Каркач, Петро Михайлович
Karkach, Peter
Ключові слова: продуктивні якості;кури;умови освітлення;крос Ломман Браун;productive characteristics;chickens;lignting;cross Loman braun;продуктивные качества;освещение;куры;кросс Ломман браун
Дата публікації: 2011
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Експериментально доведено, що використання 7-год. переривчастого режиму освітлення (3С:2Т:3С:8Т: 1С:7Т) у період підготовки курей-молодок до продуктивного періоду і 9,5- год. переривчастого світлового режиму (4С:2Т:4С:8Т: 1,5С: 5,5Т) у період продуктивного використання курей-несучок промислового стада сприяло більш швидкому розвитку репродуктивної системи самок, збільшенню на 2,3 шт. яєць на середню несучку і зменшити витрати на освітлення в порівнянні із умовами освітлення контрольної групи у 4,14 рази відповідно.Restriction of access of cocks in chicken feeding troughs due to the developed restrictive adaptation and feeding by their mixed fodder with the lowered contents of a protein from special feeding troughs for cocks, has allowed to increase eggs fertility and a conclusion of chickens to 3,2 % and 2,4 % accordingly. Ограничение доступа петухов в куриные кормушки за счет разработанного ограничительного приспособления и кормление их комбикормом с пониженным содержанием протеина из специальных кормушек для петухов позволило повысить оплодотворенность яиц и вывод цыплят на 3,2 и 2,4% соответственно.
Опис: Каркач П.М. Продуктивні якості курей кросу Ломман браун за різних умов освітлення/ Каркач П.М. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць. – Біла Церква: БНАУ, 2011.– Вип.6 (88) . – С.8– 12.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/434
УДК: УДК 636.5.083:621
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Produktyvni_ yakosti.pdf441,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.