Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4162
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртімонова, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorArtimonova, Iryna-
dc.date.accessioned2020-02-11T11:04:51Z-
dc.date.available2020-02-11T11:04:51Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАртімонова І. В. Інформаційно–методичне забезпечення оцінки кон’юнктури продовольчого ринку / І.В. Артімонова // Формування ринкових відносин в Україні. – 2015. – №. 1. – С. 81-84.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4162-
dc.descriptionIn the article the model of the food market situation research is proposed. Informational and methodological basis of the analysis and evaluation of food market conditions is formed. A set of indicators of market conditions which provide information system and disclosed values of factors that influence the formation of the food market is considered. Recommendations for the development of the production, processing and distribution of food products are grounded.uk_UA
dc.description.abstractУ статті запропонована модель вивчення кон'юнктури продовольчого ринку. Сформовано інформаційно-методичну базу проведення аналізу та оцінки кон'юнктури ринку продовольчих товарів. Розглянуто сукупність показників ринкової кон'юнктури, які забезпечують інформаційну систему, та розкрито значення параметрів факторів, що впливають на формування продовольчого ринку. Обґрунтовано рекомендаціїї щодо розвитку галузей виробництва, переробки і розподілу продовольчої продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectінформаційна системаuk_UA
dc.subjectinformation systemuk_UA
dc.subjectринкова кон'юнктураuk_UA
dc.subjectmarket conditionsuk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectdemanduk_UA
dc.subjectпропозиціяuk_UA
dc.subjectsupplyuk_UA
dc.subjectмісткість ринкуuk_UA
dc.subjectmarket sizeuk_UA
dc.subjectпродовольчий ринокuk_UA
dc.subjectfood marketuk_UA
dc.titleІнформаційно-методичне забезпечення оцінки кон'юнктури продовольчого ринкуuk_UA
dc.title.alternativeInformation and methodical providing of assessment of food market conditionsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
informacijno-metodychne.pdf239,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.