Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4162
Title: Інформаційно-методичне забезпечення оцінки кон'юнктури продовольчого ринку
Other Titles: Information and methodical providing of assessment of food market conditions
Authors: Артімонова, Ірина Вікторівна
Artimonova, Iryna
Keywords: інформаційна система;information system;ринкова кон'юнктура;market conditions;попит;demand;пропозиція;supply;місткість ринку;market size;продовольчий ринок;food market
Issue Date: 2015
Citation: Артімонова І. В. Інформаційно–методичне забезпечення оцінки кон’юнктури продовольчого ринку / І.В. Артімонова // Формування ринкових відносин в Україні. – 2015. – №. 1. – С. 81-84.
Abstract: У статті запропонована модель вивчення кон'юнктури продовольчого ринку. Сформовано інформаційно-методичну базу проведення аналізу та оцінки кон'юнктури ринку продовольчих товарів. Розглянуто сукупність показників ринкової кон'юнктури, які забезпечують інформаційну систему, та розкрито значення параметрів факторів, що впливають на формування продовольчого ринку. Обґрунтовано рекомендаціїї щодо розвитку галузей виробництва, переробки і розподілу продовольчої продукції.
Description: In the article the model of the food market situation research is proposed. Informational and methodological basis of the analysis and evaluation of food market conditions is formed. A set of indicators of market conditions which provide information system and disclosed values of factors that influence the formation of the food market is considered. Recommendations for the development of the production, processing and distribution of food products are grounded.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4162
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
informacijno-metodychne.pdf239,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.