Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4161
Назва: Організаційно-економічні засади формування попиту на продукцію свинарства в Україні
Інші назви: Organizational and economic principles for the formation of demand for pig production in Ukraine
Автори: Ібатуллін, Марат Ільдусович
Ibatullin, Marat
Артімонова, Ірина Вікторівна
Artimonova, Iryna
Копитець, Наталія Григорівна
Kopytets, Nataliia
Ключові слова: попит;demand;еластичність;elasticity;ціна;price;споживання;consumption;забійний пункт;slaughter point
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Ібатуллін М.І. Організаційно-економічні засади формування попиту на продукцію свинарства в Україні / М.І. Ібатуллін, І.В. Артімонова, Н.Г. Копитець // Інноваційна економіка. - 2018. - №3-4. - С.114-119.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано, що свинину в переважній більшості споживають члени домогосподарств з середнім і високим рівнем доходів, сало – з низьким. Виявлено, що на дану обставину має вплив економічний чинник, зокрема рівень ринкових цін. Визначено, що в умовах посилення кризових явищ у країні зростають обсяги споживання сала та низькоґатункової свинини, що знаходить відображення у відповідному співвідношенні цін між ними, а споживачі орієнтуються на самозабезпечення продуктами забою свиней за рахунок особистого селянського господарства та родинних зв’язків.
Опис: It is substantiated that the majority of pork is consumed by members of households with medium and high income, and fat is low. It is revealed that economic factor influences this circumstance, in particular the level of market prices. It has been determined that, the consumption of lard and low-grade pork is increasing in the country in the conditions of increasing crisis phenomena, which is reflected in the corresponding price ratio between them, and consumers are oriented towards self-sufficiency of pig slaughter products at the expense of the personal peasant economy and family ties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4161
УДК: 338.439.5: 637.564
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
produkciya_svynarstva.pdf684,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.