Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3999
Назва: | Інтенсивність росту відгодівельного молодняку за ресурсоощадної технології |
Інші назви: | Intensity of growth of fattening young for resource-saving technology |
Автори: | Ластовська, Ірина Олександрівна Lastovska, Iryna Косіор, Леся Тарасівна Kosior, Lesia Пірова, Людмила Вікторівна Pirova, Liudmyla |
Ключові слова: | інтенсивність росту бугайців;динаміка живої маси;середньодобові прирости;відгодівля;the growth rate of animals;dynamics of live weight;daily average gain;fattening |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Подільський державний аграрно-технічний університет |
Бібліографічний опис: | Ластовська І. О. Інтенсивність росту відгодівельного молодняку за ресурсоощадної технології / І.О. Ластовська, Л.Т. Косіор, Л.В. Пірова //Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції : збірник наукових праць міжнар. наук.-практ. конф. Ч.1. (20-21 березня 2019 р., м. Кам’янець-Подільський). – Тернопіль : Крок, 2019. – С. 234-236. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено інтенсивність росту бугайців української чорно- рябої, симентальської та волинської м’ясної порід в умовах ТОВ «Агробіф» Сквирського району Київської області. Встановлено, що при інтенсивній відгодівлі бугайців найпоширеніших порід у віці 17 міс. реально отримати тварин живою масою 500,9-524,91 кг. |
Опис: | The intensity of the growth of Bugaytsi of the Ukrainian black and white, Simmental and Volyn meat breeds in the conditions of LLC Agrobiff in the Skvyrsky district of Kyiv region was studied. It is established that with intensive fattening of bugs of the most common breeds at the age of 17 months. actually get animals live weight 500.9-524.91 kg. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3999 |
ISBN: | 978-617- 692-513-2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Intensivnist_rostu.pdf | 1 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.