Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946
Назва: Перспективи виробництва органічної яловичини.
Інші назви: Prospects for the production of organic beef.
Автори: Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Пірова, Людмила Вікторівна
Pirova, Liudmyla
Ключові слова: органічне виробництво яловичини;пасовищне утримання бугайців;інтенсивність виробництва;organic beef production;pasture keeping animals;production intensity
Дата публікації: 2019
Видавництво: Житомирський національний агроекологічний університет
Бібліографічний опис: Ластовська І.О.Перспективи виробництва органічної яловичини / І.О. Ластовська, Л.Т. Косіор. Л.В. Пірова // Матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково- практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека». - Житомир:Вид.-во ЖНАЕУ. - 2019.- С. 241-243.
Короткий огляд (реферат): Досліджено перспективи виробництва органічної яловичини. Науково обгрунтовані заходи з виробництва органічної яловичини доможуть врегулювати використання сільськогосподарських угідь, стримати процес розорювання грунтів та саме основне подолати продовольчу кризу та кліматичні зміни.
Опис: Prospects of organic beef production have been investigated. Science-based measures for organic beef production will help to regulate the use of farmland, curb soil plowing, and most fundamentally overcome the food crisis and climate change.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946
ISBN: 978-617-7684-18-2
УДК: 636.2.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
perspectivi_virobnitstva.pdf67,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.