Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946
Назва: | Перспективи виробництва органічної яловичини. |
Інші назви: | Prospects for the production of organic beef. |
Автори: | Ластовська, Ірина Олександрівна Lastovska, Iryna Косіор, Леся Тарасівна Kosior, Lesia Пірова, Людмила Вікторівна Pirova, Liudmyla |
Ключові слова: | органічне виробництво яловичини;пасовищне утримання бугайців;інтенсивність виробництва;organic beef production;pasture keeping animals;production intensity |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Бібліографічний опис: | Ластовська І.О.Перспективи виробництва органічної яловичини / І.О. Ластовська, Л.Т. Косіор. Л.В. Пірова // Матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково- практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека». - Житомир:Вид.-во ЖНАЕУ. - 2019.- С. 241-243. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено перспективи виробництва органічної яловичини. Науково обгрунтовані заходи з виробництва органічної яловичини доможуть врегулювати використання сільськогосподарських угідь, стримати процес розорювання грунтів та саме основне подолати продовольчу кризу та кліматичні зміни. |
Опис: | Prospects of organic beef production have been investigated. Science-based measures for organic beef production will help to regulate the use of farmland, curb soil plowing, and most fundamentally overcome the food crisis and climate change. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
УДК: | 636.2.033 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
perspectivi_virobnitstva.pdf | 67,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.