Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946| Назва: | Перспективи виробництва органічної яловичини. |
| Інші назви: | Prospects for the production of organic beef. |
| Автори: | Ластовська, Ірина Олександрівна Lastovska, Iryna Косіор, Леся Тарасівна Kosior, Lesia Пірова, Людмила Вікторівна Pirova, Liudmyla |
| Ключові слова: | органічне виробництво яловичини;пасовищне утримання бугайців;інтенсивність виробництва;organic beef production;pasture keeping animals;production intensity |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Житомирський національний агроекологічний університет |
| Бібліографічний опис: | Ластовська І.О.Перспективи виробництва органічної яловичини / І.О. Ластовська, Л.Т. Косіор. Л.В. Пірова // Матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково- практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека». - Житомир:Вид.-во ЖНАЕУ. - 2019.- С. 241-243. |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено перспективи виробництва органічної яловичини. Науково обгрунтовані заходи з виробництва органічної яловичини доможуть врегулювати використання сільськогосподарських угідь, стримати процес розорювання грунтів та саме основне подолати продовольчу кризу та кліматичні зміни. |
| Опис: | Prospects of organic beef production have been investigated. Science-based measures for organic beef production will help to regulate the use of farmland, curb soil plowing, and most fundamentally overcome the food crisis and climate change. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946 |
| ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
| УДК: | 636.2.033 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| perspectivi_virobnitstva.pdf | 67,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.