Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3809
Назва: Розробка заняття «Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії»
Інші назви: Development of the lesson "Technology of cheese" from the course "Technology of Processing of Livestock Products with the Basics of Industrial Sanitation"
Автори: Гирич, Людмила Владиславівна
Gyrych, Ludmyla
Ключові слова: твердий сир;споживчі властивості;асортимент;класифікація;технологічні операції;вимоги;поради;cheese;consumer properties;assortment;classification;technological operations;requirements;advice
Дата публікації: лют-2018
Видавництво: ТОВ «Видавництво «Плеяди»
Бібліографічний опис: Гирич Л.В.«Технологія твердого сиру» з курсу «Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії» /Л.В. Гирич // ТОВ «Видавництво «Плеяди» «Відкритий урок: розробки, технології, досвід» №02/2018
Короткий огляд (реферат): Відкрите заняття – лекція, що демонструє самостійну роботу студентів. Вона представлена у вигляді доповідей творчих груп по окремому питанню дослідження. Заняття містить різні типи матеріалів та додаткову інформацію для студентів та викладачів. План-конспект заняття з мультимедійною підтримкою, навчальна мета якого – сформувати знання про сирну промисловість; ознайомити з особливостями хімічного складу, споживними властивостями твердих сирів; пояснити класифікацію, види, асортимент твердих сирів; розглянути особливості основних технологічних операцій їх виготовлення, поради споживачам, показники якості та вимоги до зберігання.
Опис: Open Class is a lecture that demonstrates students' independent work. It is presented in the form of reports of creative groups on a particular research issue. The lesson contains different types of materials and additional information for students and teachers. A syllabus with a multimedia, educational aim of with is to build knowledge about the cheese industry; to get aquanted to the peculiarities of the chemical composition, consumption properties of cheeses; explain the classification, types, range of cheeses; to consider the features of the main technological operations of their manufacture, consumer advice, quality indicators and storage requirements
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): www.osvita.ua/publishing
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3809
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia Tverdoho Syru.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.