Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3773
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвиноус, Іван Вікторович-
dc.contributor.authorSvynous, Ivan-
dc.contributor.authorПідгорний, Анатолій Вікторович-
dc.contributor.authorPidhornyi, Anatolii-
dc.date.accessioned2020-01-23T10:54:37Z-
dc.date.available2020-01-23T10:54:37Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСвиноус І. В. Сучасний стан та проблеми виробництва продукції свинарства в сільськогосподарських підприємствах України / І.В. Свиноус, А.В. Підгорний // Інноваційна економіка. – 2014. – №. 6. – С. 77-81.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3773-
dc.descriptionPig farming is an agricultural industry that provides food to many people in many countries of the world. According to statistics, on today, over 220 million tonnes of meat are produced in the world, of which about 41% comes from pork. In different pig regions have long been a traditional livestock industry. Valuable useful signs of pigs - precocity, high slaughter yield and energy of slaughter products - guarantee them advantage in the production of meat compared to the products of other species of animals.uk_UA
dc.description.abstractСвинарство – це галузь сільськогосподарського виробництва, що забезпечує населення багатьох країн світу цінними продуктами харчування. За статистичними даними, на сьогодні у світі виробляється понад 220 млн. т м'яса, з яких близько 41% припадає на свинину. У різних регіонах нашої країни свинарство з давніх часів було традиційною галуззю тваринництва. Цінні корисні ознаки свиней - скороспілість, високий забійний вихід і енергетичність продуктів забою – гарантують їх перевагу у виробництві м'яса в порівнянні з продуктами інших видів тварин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділляuk_UA
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectswine breedinguk_UA
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk_UA
dc.subjectagricultural enterprisesuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleСучасний стан та проблеми виробництва продукції свинарства в сільськогосподарських підприємствах Україниuk_UA
dc.title.alternativeCurrent status and problems of production of pig breeding at the agricultural enterprises of Ukraineuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4 : 339.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
suchasnyj_stan.pdf582,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.