Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3773
Title: Сучасний стан та проблеми виробництва продукції свинарства в сільськогосподарських підприємствах України
Other Titles: Current status and problems of production of pig breeding at the agricultural enterprises of Ukraine
Authors: Свиноус, Іван Вікторович
Svynous, Ivan
Підгорний, Анатолій Вікторович
Pidhornyi, Anatolii
Keywords: свинарство;swine breeding;сільськогосподарські підприємства;agricultural enterprises;конкурентоспроможність;competitiveness
Issue Date: 2014
Publisher: Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділля
Citation: Свиноус І. В. Сучасний стан та проблеми виробництва продукції свинарства в сільськогосподарських підприємствах України / І.В. Свиноус, А.В. Підгорний // Інноваційна економіка. – 2014. – №. 6. – С. 77-81.
Abstract: Свинарство – це галузь сільськогосподарського виробництва, що забезпечує населення багатьох країн світу цінними продуктами харчування. За статистичними даними, на сьогодні у світі виробляється понад 220 млн. т м'яса, з яких близько 41% припадає на свинину. У різних регіонах нашої країни свинарство з давніх часів було традиційною галуззю тваринництва. Цінні корисні ознаки свиней - скороспілість, високий забійний вихід і енергетичність продуктів забою – гарантують їх перевагу у виробництві м'яса в порівнянні з продуктами інших видів тварин.
Description: Pig farming is an agricultural industry that provides food to many people in many countries of the world. According to statistics, on today, over 220 million tonnes of meat are produced in the world, of which about 41% comes from pork. In different pig regions have long been a traditional livestock industry. Valuable useful signs of pigs - precocity, high slaughter yield and energy of slaughter products - guarantee them advantage in the production of meat compared to the products of other species of animals.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3773
metadata.dc.identifier.udc: 636.4 : 339.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
suchasnyj_stan.pdf582,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.