Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3773
Назва: Сучасний стан та проблеми виробництва продукції свинарства в сільськогосподарських підприємствах України
Інші назви: Current status and problems of production of pig breeding at the agricultural enterprises of Ukraine
Автори: Свиноус, Іван Вікторович
Svynous, Ivan
Підгорний, Анатолій Вікторович
Pidhornyi, Anatolii
Ключові слова: свинарство;swine breeding;сільськогосподарські підприємства;agricultural enterprises;конкурентоспроможність;competitiveness
Дата публікації: 2014
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділля
Бібліографічний опис: Свиноус І. В. Сучасний стан та проблеми виробництва продукції свинарства в сільськогосподарських підприємствах України / І.В. Свиноус, А.В. Підгорний // Інноваційна економіка. – 2014. – №. 6. – С. 77-81.
Короткий огляд (реферат): Свинарство – це галузь сільськогосподарського виробництва, що забезпечує населення багатьох країн світу цінними продуктами харчування. За статистичними даними, на сьогодні у світі виробляється понад 220 млн. т м'яса, з яких близько 41% припадає на свинину. У різних регіонах нашої країни свинарство з давніх часів було традиційною галуззю тваринництва. Цінні корисні ознаки свиней - скороспілість, високий забійний вихід і енергетичність продуктів забою – гарантують їх перевагу у виробництві м'яса в порівнянні з продуктами інших видів тварин.
Опис: Pig farming is an agricultural industry that provides food to many people in many countries of the world. According to statistics, on today, over 220 million tonnes of meat are produced in the world, of which about 41% comes from pork. In different pig regions have long been a traditional livestock industry. Valuable useful signs of pigs - precocity, high slaughter yield and energy of slaughter products - guarantee them advantage in the production of meat compared to the products of other species of animals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3773
УДК: 636.4 : 339.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
suchasnyj_stan.pdf582,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.