Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3751
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Oлександрович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorКосіор, Леся Тарасівна-
dc.contributor.authorKosior, Lesia-
dc.date.accessioned2020-01-22T18:33:54Z-
dc.date.available2020-01-22T18:33:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРобочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини" здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / О.В.Борщ, О.О.Борщ, Л.Т. Косіор.- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3751-
dc.descriptionBased on this guide, students consolidate theoretical knowledge and practical skills in working with primary zootechnical records, assessing the productive and breeding qualities of animals, planning dairy and meat productivity of cows, analyzing the effectiveness of technology and technological solutions and modeling them dairy farms. The recommendations provide students with individual tasks to develop sound zootechnical measures to improve the technology of milk and beef production on the farm with the introduction of energy-saving technologies.uk_UA
dc.description.abstractНа базі цього посібника студенти закріплюють теоретичні знання і набувають практичних навиків у роботі з документами первинного зоотехнічного обліку, з оцінки продуктивних та племінних якостей тварин, з планування молочної і м’ясної продуктивності корів, з аналізу ефективності застосування технологій і технологічних рішень та їх моделювання на молочних фермах. Рекомендації передбачають виконання студентами індивідуальних завдань з розробок обґрунтованих зоотехнічних заходів щодо удосконалення технології виробництва молока і яловичини на фермі з впровадженням елементів енергоресурсоощадних технологій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивність корівuk_UA
dc.subjectтехнологія машинного доїнняuk_UA
dc.subjectплемінна робота у скотарствіuk_UA
dc.subjectпрограма збільшення та інтенсифікації виробницта молокаuk_UA
dc.subjectdairy productivity of cowsuk_UA
dc.subjectmachine milking technologyuk_UA
dc.subjectbreeding work in animal husbandryuk_UA
dc.subjectprogram to increase and intensify milk productionuk_UA
dc.titleРобочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини" здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"uk_UA
dc.title.alternativeWorkbook and Methodical Instructions for Practicing Lessons in the Technology of Milk and Beef Production by Higher Education Applicants of the First (Bachelor) Level in the Specialty 204 "Technology of Production and Processing of Livestock Products"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.2.033/.034uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
robochii_zoshit.pdf2,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.