Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3751
Назва: Робочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини" здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
Інші назви: Workbook and Methodical Instructions for Practicing Lessons in the Technology of Milk and Beef Production by Higher Education Applicants of the First (Bachelor) Level in the Specialty 204 "Technology of Production and Processing of Livestock Products"
Автори: Борщ, Олександр Васильович
Borshch, Oleksandr
Борщ, Олександр Oлександрович
Borshch, Oleksandr
Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Ключові слова: молочна продуктивність корів;технологія машинного доїння;племінна робота у скотарстві;програма збільшення та інтенсифікації виробницта молока;dairy productivity of cows;machine milking technology;breeding work in animal husbandry;program to increase and intensify milk production
Дата публікації: 2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Робочий зошит і методичні вказівки для виконання практичних занять з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини" здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / О.В.Борщ, О.О.Борщ, Л.Т. Косіор.- Біла Церква: БНАУ, 2019 .- 86 с.
Короткий огляд (реферат): На базі цього посібника студенти закріплюють теоретичні знання і набувають практичних навиків у роботі з документами первинного зоотехнічного обліку, з оцінки продуктивних та племінних якостей тварин, з планування молочної і м’ясної продуктивності корів, з аналізу ефективності застосування технологій і технологічних рішень та їх моделювання на молочних фермах. Рекомендації передбачають виконання студентами індивідуальних завдань з розробок обґрунтованих зоотехнічних заходів щодо удосконалення технології виробництва молока і яловичини на фермі з впровадженням елементів енергоресурсоощадних технологій.
Опис: Based on this guide, students consolidate theoretical knowledge and practical skills in working with primary zootechnical records, assessing the productive and breeding qualities of animals, planning dairy and meat productivity of cows, analyzing the effectiveness of technology and technological solutions and modeling them dairy farms. The recommendations provide students with individual tasks to develop sound zootechnical measures to improve the technology of milk and beef production on the farm with the introduction of energy-saving technologies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3751
УДК: 636.2.033/.034
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
robochii_zoshit.pdf2,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.