Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3732
Назва: Визначення нешкідливості стабілізованого ферменту з β-глюканазною активністю на лінійних білих мишах
Інші назви: Determination of harmlessness stabilized fermental preparation with β-glucanase activity for linear white mice
Автори: Тобілевич, Тетяна Олександрівна
Tobilevuch, Tetyana
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Ключові слова: стабілізована ферментна кормова добавка;β-глюканазна активність;білі миші;амінотрансферази;гемоглобін;stabilized fodder additive;β-glucanase activity;white mice;aminotransferases;hemoglobin
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Тобілевич Т.О. Визначення нешкідливості стабілізованого ферменту з β-глюканазною активністю на лінійних білих мишах / Т.О.Тобілевич, С.В. Мерзлов // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 31-33.
Короткий огляд (реферат): Введення нових кормових добавок передбачає проведення обов’язкових досліджень щодо їх безпечності. Наведено результати досліджень нешкідливості стабілізованого ферментного препарату з β-глюканазною активністю на білих мишах. Встановлено, що введення ферменту сприяє вірогідному підвищенню активності аланінамінотрансферази у печінці мишей.
Опис: Introduction of new fodder additives provides carrying out obligatory researches concerning their safety. The article deals with the results of researches on white mice of harmlessness stabilized fermental preparation with β-glucanase activity. It is established that applying of a fermental preparation promotes to reliable activity increase alaninaminotransferase in a liver of mice.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3732
УДК: 577.188:15:591.05
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyznachennia_shkidlyvosti.pdf568,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.