Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3626
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бомко, Віталій Семенович | - |
dc.contributor.author | Bomko, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Мартинюк, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Martyniuk, Roman | - |
dc.contributor.author | Недашківський, Володимир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Nedashkivskyi, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Костюк, Михайло Михайлович | - |
dc.contributor.author | Kostuk, Mykhailo | - |
dc.contributor.author | Яценко, Олександр Володимирович | - |
dc.contributor.author | Yatsenko, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-15T19:28:36Z | - |
dc.date.available | 2020-01-15T19:28:36Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Якість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах / В.С.Бомко, Р.В. Мартинюк, В.М. Недашківський та ін. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .-Вип. 5(82) .- С. 36-40. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3626 | - |
dc.description | It is studied chemical compound of meat of chickens-broilers depending on different level threonine in mixed fodders is studied. It is established, that at feeding to chickens-broilers of mixed fodders with level threonine accordingly 1,00 %; 0,93 and 0,76 % are elderly: 5–21, 22–35, 36–42 days essentially influences on contained in chest and femoral muscles of nutrients, and also irreplaceable amino acids. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено хімічний склад м’яса курчат-бройлерів за різних рівнів треоніну в комбікормах. Встановлено, що згодовування курчатам-бройлерам у віці 5–21, 22–35, 36–42 діб повнораціонних комбікормів з вмістом треоніну відповідно 1,00; 0,93 та 0,76 % суттєво впливає на вміст у грудних та стегнових м’язах поживних речовин, а також незамінних амінокислот. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | курчата-бройлери | uk_UA |
dc.subject | треонін | uk_UA |
dc.subject | протеїн | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | повнораціонний комбікорм | uk_UA |
dc.subject | chickens-broilers | uk_UA |
dc.subject | threonine | uk_UA |
dc.subject | a protein | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | mixed fodder | uk_UA |
dc.title | Якість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах | uk_UA |
dc.title.alternative | Quality of meat of chickens-broilers depending at different levels of a threonine in mixed fodders | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.05/.54:636.085.55:577.112.34 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yakist_miasa_kurchat.pdf | 657,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.