Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3626
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.contributor.authorМартинюк, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorMartyniuk, Roman-
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorКостюк, Михайло Михайлович-
dc.contributor.authorKostuk, Mykhailo-
dc.contributor.authorЯценко, Олександр Володимирович-
dc.contributor.authorYatsenko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2020-01-15T19:28:36Z-
dc.date.available2020-01-15T19:28:36Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЯкість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах / В.С.Бомко, Р.В. Мартинюк, В.М. Недашківський та ін. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .-Вип. 5(82) .- С. 36-40.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3626-
dc.descriptionIt is studied chemical compound of meat of chickens-broilers depending on different level threonine in mixed fodders is studied. It is established, that at feeding to chickens-broilers of mixed fodders with level threonine accordingly 1,00 %; 0,93 and 0,76 % are elderly: 5–21, 22–35, 36–42 days essentially influences on contained in chest and femoral muscles of nutrients, and also irreplaceable amino acids.uk_UA
dc.description.abstractВивчено хімічний склад м’яса курчат-бройлерів за різних рівнів треоніну в комбікормах. Встановлено, що згодовування курчатам-бройлерам у віці 5–21, 22–35, 36–42 діб повнораціонних комбікормів з вмістом треоніну відповідно 1,00; 0,93 та 0,76 % суттєво впливає на вміст у грудних та стегнових м’язах поживних речовин, а також незамінних амінокислот.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectтреонінuk_UA
dc.subjectпротеїнuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectповнораціонний комбікормuk_UA
dc.subjectchickens-broilersuk_UA
dc.subjectthreonineuk_UA
dc.subjecta proteinuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectmixed fodderuk_UA
dc.titleЯкість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормахuk_UA
dc.title.alternativeQuality of meat of chickens-broilers depending at different levels of a threonine in mixed foddersuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.05/.54:636.085.55:577.112.34uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakist_miasa_kurchat.pdf657,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.