Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3626
Title: Якість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах
Other Titles: Quality of meat of chickens-broilers depending at different levels of a threonine in mixed fodders
Authors: Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Мартинюк, Роман Володимирович
Martyniuk, Roman
Недашківський, Володимир Михайлович
Nedashkivskyi, Volodymyr
Костюк, Михайло Михайлович
Kostuk, Mykhailo
Яценко, Олександр Володимирович
Yatsenko, Oleksandr
Keywords: курчата-бройлери;треонін;протеїн;м’ясо;повнораціонний комбікорм;chickens-broilers;threonine;a protein;meat;mixed fodder
Issue Date: 2011
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Якість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах / В.С.Бомко, Р.В. Мартинюк, В.М. Недашківський та ін. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .-Вип. 5(82) .- С. 36-40.
Abstract: Вивчено хімічний склад м’яса курчат-бройлерів за різних рівнів треоніну в комбікормах. Встановлено, що згодовування курчатам-бройлерам у віці 5–21, 22–35, 36–42 діб повнораціонних комбікормів з вмістом треоніну відповідно 1,00; 0,93 та 0,76 % суттєво впливає на вміст у грудних та стегнових м’язах поживних речовин, а також незамінних амінокислот.
Description: It is studied chemical compound of meat of chickens-broilers depending on different level threonine in mixed fodders is studied. It is established, that at feeding to chickens-broilers of mixed fodders with level threonine accordingly 1,00 %; 0,93 and 0,76 % are elderly: 5–21, 22–35, 36–42 days essentially influences on contained in chest and femoral muscles of nutrients, and also irreplaceable amino acids.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3626
metadata.dc.identifier.udc: 637.05/.54:636.085.55:577.112.34
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yakist_miasa_kurchat.pdf657,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.