Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3626
Назва: | Якість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах |
Інші назви: | Quality of meat of chickens-broilers depending at different levels of a threonine in mixed fodders |
Автори: | Бомко, Віталій Семенович Bomko, Vitalii Мартинюк, Роман Володимирович Martyniuk, Roman Недашківський, Володимир Михайлович Nedashkivskyi, Volodymyr Костюк, Михайло Михайлович Kostuk, Mykhailo Яценко, Олександр Володимирович Yatsenko, Oleksandr |
Ключові слова: | курчата-бройлери;треонін;протеїн;м’ясо;повнораціонний комбікорм;chickens-broilers;threonine;a protein;meat;mixed fodder |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Якість м’яса курчат-бройлерів залежно від рівнів треоніну в комбікормах / В.С.Бомко, Р.В. Мартинюк, В.М. Недашківський та ін. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .-Вип. 5(82) .- С. 36-40. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчено хімічний склад м’яса курчат-бройлерів за різних рівнів треоніну в комбікормах. Встановлено, що згодовування курчатам-бройлерам у віці 5–21, 22–35, 36–42 діб повнораціонних комбікормів з вмістом треоніну відповідно 1,00; 0,93 та 0,76 % суттєво впливає на вміст у грудних та стегнових м’язах поживних речовин, а також незамінних амінокислот. |
Опис: | It is studied chemical compound of meat of chickens-broilers depending on different level threonine in mixed fodders is studied. It is established, that at feeding to chickens-broilers of mixed fodders with level threonine accordingly 1,00 %; 0,93 and 0,76 % are elderly: 5–21, 22–35, 36–42 days essentially influences on contained in chest and femoral muscles of nutrients, and also irreplaceable amino acids. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3626 |
УДК: | 637.05/.54:636.085.55:577.112.34 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yakist_miasa_kurchat.pdf | 657,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.