Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3585
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Пірова, Людмила Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Pirova, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-12T17:41:53Z | - |
dc.date.available | 2020-01-12T17:41:53Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Вплив сезонних змін на технологічні властивості молока / О.П.Гребельник, Л.В.Пірова // Збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції «Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції» (20-22 березня 2018 року, м. Кам’янець-Подільський). – Тернопіль: Крок. - 2018. - Ч. 1. - С. 214-216. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-692-464-7 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3585 | - |
dc.description | The influence of seasonal changes, physico-chemical and sanitary-hygienic parameters on the technological properties of milk has been investigated. It is established that the fermentation process in the spring-summer period is longer and does not provide high structural-mechanical parameters of the formed structure. This is due to a decrease in the content of the main constituents of milk, as well as an increase in the content of somatic cells in raw materials. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено вплив сезонних змін, фізико-хімічних та санітарно-гігієнічних показників на технологічні властивості молока. Встановлено, що процес ферментації у весняно-літній період є більш тривалим та не забезпечує отримання високих структурно-механічних показників утвореної структури. Це обумовлено зниженням вмісту основних складових молока, а також збільшенням вмісту соматичних клітин у сировині. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Подільський державний аграрно-технічний університет | uk_UA |
dc.subject | сезонні зміни | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | санітарно-гігієнічні показники | uk_UA |
dc.subject | технологічні властивості молока | uk_UA |
dc.subject | seasonal changes | uk_UA |
dc.subject | physico-chemical parameters | uk_UA |
dc.subject | sanitary-hygienic parameters | uk_UA |
dc.subject | technological properties of milk | uk_UA |
dc.title | Вплив сезонних змін на технологічні властивості молока | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of seasonal changes on the technological properties of milk | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.12.04/.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vpliv_sezonnih.pdf | 243,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.