Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3585
Назва: Вплив сезонних змін на технологічні властивості молока
Інші назви: Influence of seasonal changes on the technological properties of milk
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Пірова, Людмила Вікторівна
Pirova, Liudmyla
Ключові слова: сезонні зміни;фізико-хімічні показники;санітарно-гігієнічні показники;технологічні властивості молока;seasonal changes;physico-chemical parameters;sanitary-hygienic parameters;technological properties of milk
Дата публікації: 2018
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Вплив сезонних змін на технологічні властивості молока / О.П.Гребельник, Л.В.Пірова // Збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції «Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції» (20-22 березня 2018 року, м. Кам’янець-Подільський). – Тернопіль: Крок. - 2018. - Ч. 1. - С. 214-216.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив сезонних змін, фізико-хімічних та санітарно-гігієнічних показників на технологічні властивості молока. Встановлено, що процес ферментації у весняно-літній період є більш тривалим та не забезпечує отримання високих структурно-механічних показників утвореної структури. Це обумовлено зниженням вмісту основних складових молока, а також збільшенням вмісту соматичних клітин у сировині.
Опис: The influence of seasonal changes, physico-chemical and sanitary-hygienic parameters on the technological properties of milk has been investigated. It is established that the fermentation process in the spring-summer period is longer and does not provide high structural-mechanical parameters of the formed structure. This is due to a decrease in the content of the main constituents of milk, as well as an increase in the content of somatic cells in raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3585
ISBN: 978-617-692-464-7
УДК: 637.12.04/.07
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vpliv_sezonnih.pdf243,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.