Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3527
Назва: | Годівля сільськогосподарських тварин |
Інші назви: | Feeding of farm animals |
Автори: | Бомко, Віталій Семенович Bomko, Vitalii Бомко, Лідія Григорівна Bomko, Lidiia Чернюк, Сергій Васильович Сhernyuk, Sergii Дяченко, Леонід Сидорович Dyachenko, Leonid Бабенко, Сергій Петрович Babenko, Serhii Сломчинський, Михайло Миколайович Slomchynskyi, Mykhailo Кузьменко, Оксана Анатоліївна Kuzmenko, Oksana Титарьова, Олена Михайлівна Tytariova, Olena Недашківський, Володимир Михайлович Nedashkivskyi, Volodymyr Чернявський, Олександр Олександрович Cherniavskyi, Oleksandr Недашківська, Наталія Nedashkivska, Nataliia |
Ключові слова: | годівля;feeding;тварини;animal;нормування;normalization;поживність;nutritional |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Годівля сільськогосподарських тварин: методичні вказівки і робочий зошит для самостійної підготовки практичних занять студентами біолого-технологічного факультету; Ч. І Оцінка поживності кормів / В.С. Бомко, Л.Г. Бомко, С.В. Чернюк та ін. – Біла Церква, 2019. – 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки і робочий зошит для самостійної підготовки практичних занять студентами біолого-технологічного факультету з дисципліни "Годівля сільськогосподарських тварин", що включають частину першу, а саме оцінку поживності кормів. |
Опис: | Methodical instructions and workbook for independent preparation of practical classes by students of the Faculty of Biology and Technology in the discipline "Feeding of farm animals", including part one, namely the assessment of nutrition of feed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3527 |
УДК: | 636.084 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hodivlia_silskohospod.pdf | 3,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.