Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2957
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пешук, Людмила Василівна | - |
dc.contributor.author | Горбач, Олександр Ярославович | - |
dc.contributor.author | Вовк, Лариса Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Peshuk, Liudmyla | - |
dc.contributor.author | Horbach, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Vovk, Larysa | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-04T14:21:15Z | - |
dc.date.available | 2019-12-04T14:21:15Z | - |
dc.date.issued | 2019-02-18 | - |
dc.identifier.citation | Вовк Л.А. Якість варених ковбасних виробів з добавкою “Рекорд 95’' / Л.А. Вовк, О.Я. Горбач, Л.В. Пешук // Товари і ринки. - 2019. - №1 (29). - С. 104-112. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2957 | - |
dc.description | Quality of cooked sausages with the additive “Record-75”. One of the reserves in solving the problem of protein deficiency is maximal involvement of the secondary products of animal origin raw materials. The new cooked sausages with the protein-carbohydrate-mineral additive “Record-75” have been developed. The use of qualimetric method of the estimation of products is offered. It is proved that the substitution of the part of meat materials by the complex of animal proteins and nutritional fibres has a positive effect on the indicators of quality and organoleptic characteristics of finished cooked sausages. | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним із резервів у вирішенні проблеми дефіциту білка є максимальне залучення вторинних продуктів переробки сировини тваринного походження. Розроблено нові варені ковбасні вироби з білково-вуглеводною-мінеральною добавкою “Рекорд75”. Запропоновано використання кваліметричного методу оцінювання якості продукції. Доведено, що заміна частини м’ясної сировини комплексом тваринних білків і харчових волокон позитивно впливає на показники якості та органолептичні властивості готових варених ковбасних виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки" | uk_UA |
dc.subject | варена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | cooked sausage | uk_UA |
dc.subject | сосиски | uk_UA |
dc.subject | frankfurters | uk_UA |
dc.subject | білок | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.subject | білково-вуглеводно-мінеральна добавка | uk_UA |
dc.subject | protein-carbohydrate-mineral additive | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Якість варених ковбасних виробів з добавкою “Рекорд-75” | uk_UA |
dc.title.alternative | Quality of cooked sausages with the additive “Record-75" | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.524.2 | uk_UA |
dc.identifier.doi | https://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(29)10 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yakist varenykh.pdf | 445,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.