Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПешук, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorГорбач, Олександр Ярославович-
dc.contributor.authorВовк, Лариса Анатоліївна-
dc.contributor.authorPeshuk, Liudmyla-
dc.contributor.authorHorbach, Oleksandr-
dc.contributor.authorVovk, Larysa-
dc.date.accessioned2019-12-04T14:21:15Z-
dc.date.available2019-12-04T14:21:15Z-
dc.date.issued2019-02-18-
dc.identifier.citationВовк Л.А. Якість варених ковбасних виробів з добавкою “Рекорд 95’' / Л.А. Вовк, О.Я. Горбач, Л.В. Пешук // Товари і ринки. - 2019. - №1 (29). - С. 104-112.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2957-
dc.descriptionQuality of cooked sausages with the additive “Record-75”. One of the reserves in solving the problem of protein deficiency is maximal involvement of the secondary products of animal origin raw materials. The new cooked sausages with the protein-carbohydrate-mineral additive “Record-75” have been developed. The use of qualimetric method of the estimation of products is offered. It is proved that the substitution of the part of meat materials by the complex of animal proteins and nutritional fibres has a positive effect on the indicators of quality and organoleptic characteristics of finished cooked sausages.uk_UA
dc.description.abstractОдним із резервів у вирішенні проблеми дефіциту білка є максимальне залучення вторинних продуктів переробки сировини тваринного походження. Розроблено нові варені ковбасні вироби з білково-вуглеводною-мінеральною добавкою “Рекорд75”. Запропоновано використання кваліметричного методу оцінювання якості продукції. Доведено, що заміна частини м’ясної сировини комплексом тваринних білків і харчових волокон позитивно впливає на показники якості та органолептичні властивості готових варених ковбасних виробів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМіжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки"uk_UA
dc.subjectварена ковбасаuk_UA
dc.subjectcooked sausageuk_UA
dc.subjectсосискиuk_UA
dc.subjectfrankfurtersuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.subjectбілково-вуглеводно-мінеральна добавкаuk_UA
dc.subjectprotein-carbohydrate-mineral additiveuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleЯкість варених ковбасних виробів з добавкою “Рекорд-75”uk_UA
dc.title.alternativeQuality of cooked sausages with the additive “Record-75"uk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.524.2uk_UA
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.31617/tr.knute.2019(29)10-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakist varenykh.pdf445,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.