Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2957
Назва: Якість варених ковбасних виробів з добавкою “Рекорд-75”
Інші назви: Quality of cooked sausages with the additive “Record-75"
Автори: Пешук, Людмила Василівна
Горбач, Олександр Ярославович
Вовк, Лариса Анатоліївна
Peshuk, Liudmyla
Horbach, Oleksandr
Vovk, Larysa
Ключові слова: варена ковбаса;cooked sausage;сосиски;frankfurters;білок;protein;білково-вуглеводно-мінеральна добавка;protein-carbohydrate-mineral additive;якість;quality
Дата публікації: 18-лют-2019
Видавництво: Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки"
Бібліографічний опис: Вовк Л.А. Якість варених ковбасних виробів з добавкою “Рекорд 95’' / Л.А. Вовк, О.Я. Горбач, Л.В. Пешук // Товари і ринки. - 2019. - №1 (29). - С. 104-112.
Короткий огляд (реферат): Одним із резервів у вирішенні проблеми дефіциту білка є максимальне залучення вторинних продуктів переробки сировини тваринного походження. Розроблено нові варені ковбасні вироби з білково-вуглеводною-мінеральною добавкою “Рекорд75”. Запропоновано використання кваліметричного методу оцінювання якості продукції. Доведено, що заміна частини м’ясної сировини комплексом тваринних білків і харчових волокон позитивно впливає на показники якості та органолептичні властивості готових варених ковбасних виробів.
Опис: Quality of cooked sausages with the additive “Record-75”. One of the reserves in solving the problem of protein deficiency is maximal involvement of the secondary products of animal origin raw materials. The new cooked sausages with the protein-carbohydrate-mineral additive “Record-75” have been developed. The use of qualimetric method of the estimation of products is offered. It is proved that the substitution of the part of meat materials by the complex of animal proteins and nutritional fibres has a positive effect on the indicators of quality and organoleptic characteristics of finished cooked sausages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2957
УДК: 637.524.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakist varenykh.pdf445,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.