Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2956
Назва: | Економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва молока |
Інші назви: | Economic principles of increasing the competitiveness of milk production |
Автори: | Іванова, Любов Степанівна Ivanova, Lubov |
Ключові слова: | виробництво молока;milk production;конкурентоспроможность;competitiveness |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Іванова Л.С. Економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва молока / Л.С. Іванова // Аграрна наука – виробництву «Проблеми економічного розвитку АПК»: Тези Державної науково-практичної конференції, 8 листопада 2012 року. – Біла Церква, 2012. – С. 10-11. |
Короткий огляд (реферат): | Питання конкурентоспроможності є ключовим при оцінці сталості виробництва будь-якої продукції. Основним фактором впливу на конкурентоспроможність виробництва молока є: світові оціни на молокопродукти; закупівельна ціна на молоко; витрати на переробку та збут молока; витрати на виробництво молока. |
Опис: | The issue of competitiveness is key in assessing the sustainability of production any product. The main factor influencing competitiveness milk production is: world estimates for dairy products; purchase price for milk; milk processing and marketing costs; milk production costs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2956 |
УДК: | 338.439:637.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ekonomichni zasady.pdf | 156,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.