Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2956
Назва: Економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва молока
Інші назви: Economic principles of increasing the competitiveness of milk production
Автори: Іванова, Любов Степанівна
Ivanova, Lubov
Ключові слова: виробництво молока;milk production;конкурентоспроможность;competitiveness
Дата публікації: 2012
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іванова Л.С. Економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва молока / Л.С. Іванова // Аграрна наука – виробництву «Проблеми економічного розвитку АПК»: Тези Державної науково-практичної конференції, 8 листопада 2012 року. – Біла Церква, 2012. – С. 10-11.
Короткий огляд (реферат): Питання конкурентоспроможності є ключовим при оцінці сталості виробництва будь-якої продукції. Основним фактором впливу на конкурентоспроможність виробництва молока є: світові оціни на молокопродукти; закупівельна ціна на молоко; витрати на переробку та збут молока; витрати на виробництво молока.
Опис: The issue of competitiveness is key in assessing the sustainability of production any product. The main factor influencing competitiveness milk production is: world estimates for dairy products; purchase price for milk; milk processing and marketing costs; milk production costs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2956
УДК: 338.439:637.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ekonomichni zasady.pdf156,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.