Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2956
Title: | Економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва молока |
Other Titles: | Economic principles of increasing the competitiveness of milk production |
Authors: | Іванова, Любов Степанівна Ivanova, Lubov |
Keywords: | виробництво молока;milk production;конкурентоспроможность;competitiveness |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Іванова Л.С. Економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва молока / Л.С. Іванова // Аграрна наука – виробництву «Проблеми економічного розвитку АПК»: Тези Державної науково-практичної конференції, 8 листопада 2012 року. – Біла Церква, 2012. – С. 10-11. |
Abstract: | Питання конкурентоспроможності є ключовим при оцінці сталості виробництва будь-якої продукції. Основним фактором впливу на конкурентоспроможність виробництва молока є: світові оціни на молокопродукти; закупівельна ціна на молоко; витрати на переробку та збут молока; витрати на виробництво молока. |
Description: | The issue of competitiveness is key in assessing the sustainability of production any product. The main factor influencing competitiveness milk production is: world estimates for dairy products; purchase price for milk; milk processing and marketing costs; milk production costs. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2956 |
metadata.dc.identifier.udc: | 338.439:637.1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ekonomichni zasady.pdf | 156,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.