Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2956
Title: Економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва молока
Other Titles: Economic principles of increasing the competitiveness of milk production
Authors: Іванова, Любов Степанівна
Ivanova, Lubov
Keywords: виробництво молока;milk production;конкурентоспроможность;competitiveness
Issue Date: 2012
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Іванова Л.С. Економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва молока / Л.С. Іванова // Аграрна наука – виробництву «Проблеми економічного розвитку АПК»: Тези Державної науково-практичної конференції, 8 листопада 2012 року. – Біла Церква, 2012. – С. 10-11.
Abstract: Питання конкурентоспроможності є ключовим при оцінці сталості виробництва будь-якої продукції. Основним фактором впливу на конкурентоспроможність виробництва молока є: світові оціни на молокопродукти; закупівельна ціна на молоко; витрати на переробку та збут молока; витрати на виробництво молока.
Description: The issue of competitiveness is key in assessing the sustainability of production any product. The main factor influencing competitiveness milk production is: world estimates for dairy products; purchase price for milk; milk processing and marketing costs; milk production costs.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2956
metadata.dc.identifier.udc: 338.439:637.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ekonomichni zasady.pdf156,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.