Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2921
Назва: Органічне кормовиробництво. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Агрономія» за кредитно-трансферною системою навчання
Інші назви: Organic forage production. Methodical instructions for independent study of the discipline for the students of higher education of the second (master's) level of educational program "Agronomy" under the credit-transfer system of training
Автори: Козак, Леонід Андрійович
Kozak, Leonid
Ключові слова: Органічне виробництво, органічне кормовиробництво, Методичні вказівки , самостійна робота, Агрономія, програма дисципліни;Organic production, organic forage production, Methodical instructions, independent work, Agronomy, discipline program
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: ТОВ "Білоцерківдрук"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для студентів агробіотехнологічного факультету спеціальності 201 – «Агрономія» з метою запровадження кредитно-трансферної системи організації навчального процесу. Основне завдання полягає в підвищенні рівня конкурентоспроможності українського фахівця, його мобільності на європейському ринку освіти та праці. Мета - сформувати у студента систему теоретичних та практичних основ вирощування кормових культур за органічними технологіями.
Опис: Органічне кормовиробництво. Методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Агрономія» за кредитно-трансферною системою навчання / Козак Л.А. – Біла Церква, 2019. – 34 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2921
УДК: УДК 633.2/.3:631.147(075.4)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
самостійна робота органічне кормовиробництво (1).pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.