Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2518
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Мельник, Андрій Юрійович | - |
dc.contributor.author | Melnyk, Andriy | - |
dc.contributor.author | Богатко, Леонід Мечиславович | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Leonid | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-23T07:28:01Z | - |
dc.date.available | 2019-09-23T07:28:01Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Критерії оцінки безпечності та якості м’яса птиці / В.П. Лясота, Н.М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. " Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва " ( БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). - Біла Церква, 2018. - С.24-25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2518 | - |
dc.description | By fattening carcasses of broiler chickens corresponded to the first category of fattening (Glass "AND"). established quality and safety performance of broiler chickens for fattening poultry feed additive "Prolix": mass fraction of water - 73,48 ± 3,27%; fat - 1,39 ± 0,19%; protein - 24.13 ± 2.21%, dry matter - 26.50 ± 2.68%; ash - 1.04 ± 0.14%. Tasting estimation of the breast muscles of broiler chickens was 4.96 ± 0.12 points. An important criterion the safety of poultry meat is its bacteriological characteristics. Number of MAFAnM (1.27 ± 0.11) × 103 CFU / g in broiler chickens did not exceed tolerable levels, statutory acts of Ukraine. BGKP and pathogens the genus Salmonella, Staphylococcus aureus, L. monocytogenes has not been detected in poultry meat. | uk_UA |
dc.description.abstract | За вгодованістю тушки курчат-бройлерів відповідали першій категорії вгодованості (Сlass «А»). встановлені показники якості та безпечності м’яса курчат бройлерів за згодовування птиці кормовою добавкою «Пробікс»: масова частка води – 73,48±3,27 %; жиру – 1,39±0,19 %; білка – 24,13±2,21 %, сухої речовини – 26,50±2,68 %; золи – 1,04±0,14%. За дегустаційним оцінюванням грудні м’язи курчат-бройлерів становили 4,96±0,12 балів. Важливим критерієм безпечності м’яса птиці є його бактеріологічні показники. Кількість МАФАнМ (1,27±0,11)×103 КУО/г у м’язах курчат-бройлерів не перевищувала допустимих рівнів, установлених нормативно-правовими актами України. БГКП та патогенних мікроорганізмів роду Salmonella, Staphylococcus aureus, L. monocytogenes у м’ясі птиці не виявлено. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | м’ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | курчата-бройлери | uk_UA |
dc.subject | харчова добавка | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпечність | uk_UA |
dc.subject | poultry meat | uk_UA |
dc.subject | broiler chickens | uk_UA |
dc.subject | nutritional supplement | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | safety | uk_UA |
dc.title | Критерії оцінки безпечності та якості м’яса птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | Criteria for evaluating the safety and quality of poultry meat | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 619:614.31:637.54 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kryterii'_ocinky_bezpechnosti.pdf | 344,73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.