Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2518
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorМельник, Андрій Юрійович-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy-
dc.contributor.authorБогатко, Леонід Мечиславович-
dc.contributor.authorBogatko, Leonid-
dc.date.accessioned2019-09-23T07:28:01Z-
dc.date.available2019-09-23T07:28:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКритерії оцінки безпечності та якості м’яса птиці / В.П. Лясота, Н.М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. " Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва " ( БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). - Біла Церква, 2018. - С.24-25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2518-
dc.descriptionBy fattening carcasses of broiler chickens corresponded to the first category of fattening (Glass "AND"). established quality and safety performance of broiler chickens for fattening poultry feed additive "Prolix": mass fraction of water - 73,48 ± 3,27%; fat - 1,39 ± 0,19%; protein - 24.13 ± 2.21%, dry matter - 26.50 ± 2.68%; ash - 1.04 ± 0.14%. Tasting estimation of the breast muscles of broiler chickens was 4.96 ± 0.12 points. An important criterion the safety of poultry meat is its bacteriological characteristics. Number of MAFAnM (1.27 ± 0.11) × 103 CFU / g in broiler chickens did not exceed tolerable levels, statutory acts of Ukraine. BGKP and pathogens the genus Salmonella, Staphylococcus aureus, L. monocytogenes has not been detected in poultry meat.uk_UA
dc.description.abstractЗа вгодованістю тушки курчат-бройлерів відповідали першій категорії вгодованості (Сlass «А»). встановлені показники якості та безпечності м’яса курчат бройлерів за згодовування птиці кормовою добавкою «Пробікс»: масова частка води – 73,48±3,27 %; жиру – 1,39±0,19 %; білка – 24,13±2,21 %, сухої речовини – 26,50±2,68 %; золи – 1,04±0,14%. За дегустаційним оцінюванням грудні м’язи курчат-бройлерів становили 4,96±0,12 балів. Важливим критерієм безпечності м’яса птиці є його бактеріологічні показники. Кількість МАФАнМ (1,27±0,11)×103 КУО/г у м’язах курчат-бройлерів не перевищувала допустимих рівнів, установлених нормативно-правовими актами України. БГКП та патогенних мікроорганізмів роду Salmonella, Staphylococcus aureus, L. monocytogenes у м’ясі птиці не виявлено.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectм’ясо птиціuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectхарчова добавкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectnutritional supplementuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.titleКритерії оцінки безпечності та якості м’яса птиціuk_UA
dc.title.alternativeCriteria for evaluating the safety and quality of poultry meatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619:614.31:637.54uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kryterii'_ocinky_bezpechnosti.pdf344,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.