Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2466
Назва: Щодо проблеми продовольчої безпеки у контексті зміни умов господарювання
Інші назви: Concerning the problem of food security in the context of changing economic conditions
Автори: Свиноус, Іван Вікторович
Svynous, Ivan
Ключові слова: продовольча безпека;food security;державна підримка;state support;споживчий ринок;consumer market
Дата публікації: 2013
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділля
Бібліографічний опис: Свиноус І. В. Щодо проблеми продовольчої безпеки у контексті зміни умов господарювання / І. В. Свиноус // Інноваційна економіка. – 2013. – №. 3. – С. 206-209.
Короткий огляд (реферат): Продовольча безпека є однією з основних ланок у ланцюзі економічної безпеки як окремого регіону чи області, так і країни в цілому. Національна продовольча безпека ґрунтується, в основному, на концепції самозабезпечення основними видами продовольства, що є однією із складових економічної безпеки країни. Національну продовольчу безпеку можливо досягти за умови: визначення рівня самозабезпечення основними продовольчими товарами і критичного рівня імпорту; використання комплексу заходів з підтримки вітчизняного сільськогосподарського виробництва; розробки та використання захисних заходів зовнішньоекономічного характеру; створення і підтримки страхових перехідних запасів продовольства.
Опис: Food security is one of the key links in the economic chain the security of a particular region, region or country as a whole. National Food Security It is based mainly on the concept of self-sufficiency of the main types of food, which is one of the components of the country's economic security. National food security can be achieved provided: the determination of the level of self-sufficiency of basic foodstuffs and the critical level import; the use of a set of measures to support domestic agricultural production; development and use of protective measures of foreign economic character; creation and maintenance of insurance transitional food stocks.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2466
ISSN: 2309-1533 (Print)
2310-4864 (Online)
УДК: 338.439
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shhodo problemy.pdf124,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.