Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2466
Назва: | Щодо проблеми продовольчої безпеки у контексті зміни умов господарювання |
Інші назви: | Concerning the problem of food security in the context of changing economic conditions |
Автори: | Свиноус, Іван Вікторович Svynous, Ivan |
Ключові слова: | продовольча безпека;food security;державна підримка;state support;споживчий ринок;consumer market |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Подільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділля |
Бібліографічний опис: | Свиноус І. В. Щодо проблеми продовольчої безпеки у контексті зміни умов господарювання / І. В. Свиноус // Інноваційна економіка. – 2013. – №. 3. – С. 206-209. |
Короткий огляд (реферат): | Продовольча безпека є однією з основних ланок у ланцюзі економічної безпеки як окремого регіону чи області, так і країни в цілому. Національна продовольча безпека ґрунтується, в основному, на концепції самозабезпечення основними видами продовольства, що є однією із складових економічної безпеки країни. Національну продовольчу безпеку можливо досягти за умови: визначення рівня самозабезпечення основними продовольчими товарами і критичного рівня імпорту; використання комплексу заходів з підтримки вітчизняного сільськогосподарського виробництва; розробки та використання захисних заходів зовнішньоекономічного характеру; створення і підтримки страхових перехідних запасів продовольства. |
Опис: | Food security is one of the key links in the economic chain the security of a particular region, region or country as a whole. National Food Security It is based mainly on the concept of self-sufficiency of the main types of food, which is one of the components of the country's economic security. National food security can be achieved provided: the determination of the level of self-sufficiency of basic foodstuffs and the critical level import; the use of a set of measures to support domestic agricultural production; development and use of protective measures of foreign economic character; creation and maintenance of insurance transitional food stocks. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2466 |
ISSN: | 2309-1533 (Print) 2310-4864 (Online) |
УДК: | 338.439 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
shhodo problemy.pdf | 124,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.