Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2466
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвиноус, Іван Вікторович-
dc.contributor.authorSvynous, Ivan-
dc.date.accessioned2019-08-07T08:00:16Z-
dc.date.available2019-08-07T08:00:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСвиноус І. В. Щодо проблеми продовольчої безпеки у контексті зміни умов господарювання / І. В. Свиноус // Інноваційна економіка. – 2013. – №. 3. – С. 206-209.uk_UA
dc.identifier.issn2309-1533 (Print)-
dc.identifier.issn2310-4864 (Online)-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2466-
dc.descriptionFood security is one of the key links in the economic chain the security of a particular region, region or country as a whole. National Food Security It is based mainly on the concept of self-sufficiency of the main types of food, which is one of the components of the country's economic security. National food security can be achieved provided: the determination of the level of self-sufficiency of basic foodstuffs and the critical level import; the use of a set of measures to support domestic agricultural production; development and use of protective measures of foreign economic character; creation and maintenance of insurance transitional food stocks.uk_UA
dc.description.abstractПродовольча безпека є однією з основних ланок у ланцюзі економічної безпеки як окремого регіону чи області, так і країни в цілому. Національна продовольча безпека ґрунтується, в основному, на концепції самозабезпечення основними видами продовольства, що є однією із складових економічної безпеки країни. Національну продовольчу безпеку можливо досягти за умови: визначення рівня самозабезпечення основними продовольчими товарами і критичного рівня імпорту; використання комплексу заходів з підтримки вітчизняного сільськогосподарського виробництва; розробки та використання захисних заходів зовнішньоекономічного характеру; створення і підтримки страхових перехідних запасів продовольства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільський державний аграрно-технічний університет, Хмельницький економічний університет, Інститут економіки, технологій і підприємництва, Національна академія аграрних наук України, Інститут кормів та сільського господарства Поділляuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.subjectfood securityuk_UA
dc.subjectдержавна підримкаuk_UA
dc.subjectstate supportuk_UA
dc.subjectспоживчий ринокuk_UA
dc.subjectconsumer marketuk_UA
dc.titleЩодо проблеми продовольчої безпеки у контексті зміни умов господарюванняuk_UA
dc.title.alternativeConcerning the problem of food security in the context of changing economic conditionsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc338.439uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shhodo problemy.pdf124,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.