Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2041
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Oksana-
dc.date.accessioned2019-05-02T18:45:14Z-
dc.date.available2019-05-02T18:45:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЦехмістренко С.І. Біохімія м’яса та м’ясопродуктів: навч. посібник / С.І.Цехмістренко, О.С.Цехмістренко . – Біла Церква, 2014. – 192 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-657-016-5-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2041-
dc.descriptionThe textbook consists of sections provided for by the program of discipline for students of agrarian universities. The manual outlines the fundamental questions on the biochemistry of meat and meat products. The structure and properties of the main components of meat, chemical composition and metabolism in muscle and fat tissues are presented, factors influencing the quality of meat are analyzed. The biochemical processes in meat passing after slaughter of animals, as well as storage and technological processing are considered. The manual includes a section on the environmental impact of the environment on the quality of meat products and biochemistry byproducts and obtaining biologically active drugs. Textbook is recommended for higher agricultural educational institutions of the III-IV accreditation levels in the specialties: "Technology of production and processing of livestock products", "Veterinary medicine".uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник складається із розділів, передбачених програмою дисципліни для студентів аграрних вишів. У посібнику викладені фундаментальні питання з біохімії м’яса і м’ясопродуктів. Представлені будова та властивості головних компонентів м’яса, хімічний склад і метаболізм у м’язовій та жирових тканинах, проаналізовано фактори, що впливають на якість м’яса. Розглянуто біохімічні процеси у м’ясі, що проходять після забою тварин, а також за зберігання та технологічної обробки. У навчальний посібник включено розділ із впливу екологічного стану навколишнього середовища на якість м’ясопродуктів і біохімії субпродуктів та одержання біологічно-активних препаратів. Рекомендовано для вищих аграрних навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальностей: "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва", "Ветеринарна медицина". Учебное пособие состоит из разделов, предусмотренных программой дисциплины для студентов аграрных вузов. В пособии изложены фундаментальные вопросы по биохимии мяса и мясопродуктов. Представлено строение и свойства главных компонентов мяса, химический состав и метаболизм в мышечной и жировых тканях, проанализированы факторы, влияющие на качество мяса. Рассмотрены биохимические процессы в мясе, проходящие после забоя животных, а также при хранениии и технологическойобработкее. В учебное пособие включен раздел по влиянию экологического состояния окружающей среды на качество мясопродуктов и биохимию субпродуктов, а также получение биологически активных препаратов. Рекомендовано для высших аграрных учебных заведений III-IV уровней аккредитации по специальностям: "Технология производства и переработки продукции животноводства", "Ветеринарная медицина".uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectякість м’ясаuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпроцеси у м’ясі після забоюuk_UA
dc.subjectобробка м’ясаuk_UA
dc.subjectхімічний склад м’ясаuk_UA
dc.subjectбіохімія м’яса за патологічних станівuk_UA
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectquality of meatuk_UA
dc.subjectprocesses in meat after slaughteruk_UA
dc.subjectmeat processinguk_UA
dc.subjectchemical composition of meatuk_UA
dc.subjectmeat productsuk_UA
dc.subjectbiochemistry of meat for pathological conditionsuk_UA
dc.subjectкачество мясаuk_UA
dc.subjectтехнологияuk_UA
dc.subjectпроцессы в мясе после убояuk_UA
dc.subjectобработка мясаuk_UA
dc.subjectхимический состав мясаuk_UA
dc.subjectбиохимия мяса при патологических состоянияхuk_UA
dc.subjectмясопродуктыuk_UA
dc.titleБіохімія м’яса та м’ясопродуктівuk_UA
dc.title.alternativeBiochemistry of meat and meat productsuk_UA
dc.title.alternativeБиохимия мяса и мясопродуктовuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc637.5:577.1(075.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biokhimiia_miasa.pdf2,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.