Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2023
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьменко, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Oksana | - |
dc.contributor.author | Бомко, Віталій Семенович | - |
dc.contributor.author | Bomko, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-11T18:17:35Z | - |
dc.date.available | 2019-04-11T18:17:35Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Кузьменко О.А. Вплив пребіотика та кормового антибіотика на якість м’ясо-сальної продукції свинарства / О.А. Кузьменко, В.С. Бомко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: збірник наукових праць .- Харків, 2010 .- Вип.21., Ч.2 .- С.284-289. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2023 | - |
dc.description | Showing the quality of slaughter pigs, the morphological composition of carcasses and physico-chemical properties of meat and fat when fed in the feed prebiotic Bio-Mos in comparison with fodder antibiotics Biovit. Introduction prebiotic Bio-Mos in the feed throughout the fattening period, a positive effect on meat quality of pigs. . | uk_UA |
dc.description.abstract | Показано забійні якості свиней, морфологічний склад туш та фізико-хімічні властивості м’яса і сала при згодовуванні в складі комбікорму пребіотику Біо-Мос в порівнянні з кормовим антибіотиком Біовіт. Введення пребіотика Біо-Мос до складу комбікорму упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на якість м'яса свиней. Показано убойные качества свиней, морфологический состав туш и физико-химические свойства мяса и сала при скармливании в составе комбикорма пребиотика Био-Мос в сравнении с кормовым антибиотиком Биовит. Введение пребиотика Био-Мос в состав комбикорма на протяжении всего периода откорма положительно влияет на качество мяса свиней | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківська державна зооветеринарна академія | uk_UA |
dc.subject | свині | uk_UA |
dc.subject | комбікорм | uk_UA |
dc.subject | пребіотик Біо-Мос | uk_UA |
dc.subject | кормовий антибіотик Біовіт | uk_UA |
dc.subject | маннанолігосахариди | uk_UA |
dc.subject | мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | забійні якості | uk_UA |
dc.subject | морфологічний склад | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості | uk_UA |
dc.subject | feed | uk_UA |
dc.subject | pigs | uk_UA |
dc.subject | prebiotic Bio-Mos | uk_UA |
dc.subject | antibiotic Biovit | uk_UA |
dc.subject | mannanoligosacharide | uk_UA |
dc.subject | microflora | uk_UA |
dc.subject | slaughter quality | uk_UA |
dc.subject | morphological composition | uk_UA |
dc.subject | physico-chemical properties | uk_UA |
dc.subject | свиньи | uk_UA |
dc.subject | комбикорм | uk_UA |
dc.subject | пребиотик Био-Мос | uk_UA |
dc.subject | кормовой антибиотик Биовит | uk_UA |
dc.subject | маннанолигосахариды | uk_UA |
dc.subject | микрофлора | uk_UA |
dc.subject | убойные качества | uk_UA |
dc.subject | морфологический состав | uk_UA |
dc.subject | физико-химические свойства | uk_UA |
dc.title | Вплив пребіотика та кормового антибіотика на якість м’ясо-сальної продукції свинарства | uk_UA |
dc.title.alternative | Effect of prebiotic and fodder antibiotic on quality meat and fat products pigs | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4.033.087.8:637.5.04/.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_prebiotyka.pdf | 897,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.