Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2023
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.contributor.authorБомко, Віталій Семенович-
dc.contributor.authorBomko, Vitalii-
dc.date.accessioned2019-04-11T18:17:35Z-
dc.date.available2019-04-11T18:17:35Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКузьменко О.А. Вплив пребіотика та кормового антибіотика на якість м’ясо-сальної продукції свинарства / О.А. Кузьменко, В.С. Бомко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: збірник наукових праць .- Харків, 2010 .- Вип.21., Ч.2 .- С.284-289.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2023-
dc.descriptionShowing the quality of slaughter pigs, the morphological composition of carcasses and physico-chemical properties of meat and fat when fed in the feed prebiotic Bio-Mos in comparison with fodder antibiotics Biovit. Introduction prebiotic Bio-Mos in the feed throughout the fattening period, a positive effect on meat quality of pigs. .uk_UA
dc.description.abstractПоказано забійні якості свиней, морфологічний склад туш та фізико-хімічні властивості м’яса і сала при згодовуванні в складі комбікорму пребіотику Біо-Мос в порівнянні з кормовим антибіотиком Біовіт. Введення пребіотика Біо-Мос до складу комбікорму упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на якість м'яса свиней. Показано убойные качества свиней, морфологический состав туш и физико-химические свойства мяса и сала при скармливании в составе комбикорма пребиотика Био-Мос в сравнении с кормовым антибиотиком Биовит. Введение пребиотика Био-Мос в состав комбикорма на протяжении всего периода откорма положительно влияет на качество мяса свинейuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectпребіотик Біо-Мосuk_UA
dc.subjectкормовий антибіотик Біовітuk_UA
dc.subjectманнанолігосахаридиuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectзабійні якостіuk_UA
dc.subjectморфологічний складuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectprebiotic Bio-Mosuk_UA
dc.subjectantibiotic Biovituk_UA
dc.subjectmannanoligosacharideuk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.subjectslaughter qualityuk_UA
dc.subjectmorphological compositionuk_UA
dc.subjectphysico-chemical propertiesuk_UA
dc.subjectсвиньиuk_UA
dc.subjectкомбикормuk_UA
dc.subjectпребиотик Био-Мосuk_UA
dc.subjectкормовой антибиотик Биовитuk_UA
dc.subjectманнанолигосахаридыuk_UA
dc.subjectмикрофлораuk_UA
dc.subjectубойные качестваuk_UA
dc.subjectморфологический составuk_UA
dc.subjectфизико-химические свойстваuk_UA
dc.titleВплив пребіотика та кормового антибіотика на якість м’ясо-сальної продукції свинарстваuk_UA
dc.title.alternativeEffect of prebiotic and fodder antibiotic on quality meat and fat products pigsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.033.087.8:637.5.04/.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_prebiotyka.pdf897,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.