Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1957
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tetyana-
dc.contributor.authorБарановський, Михайло Миколайович-
dc.contributor.authorBaranovski, Mykhailo-
dc.contributor.authorКіва, Михайло Самійлович-
dc.contributor.authorKiva, Mykhailo-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorДомбровська, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorDombrovska, Yulia-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2019-02-26T10:34:14Z-
dc.date.available2019-02-26T10:34:14Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationХарчування людини / Т.М. Димань, М.М. Барановський, М.С. Ківа та ін.; за ред. Т.М. Димань. – Біла Церква, 2005. – 302 с.uk_UA
dc.identifier.isbn966-7417-57-3-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1957-
dc.descriptionModern conceptual and practical aspects of rational nutrition are presented in book. Particular attention is paid to environmental problems of nutrition. Data on nutritional and biological value of foodstuffs, their balance in the diet, energy needs of different age and professional groups of population are given. The basics of food keeping and food identification are presented. For a wide range of readers.uk_UA
dc.description.abstractУ книзі на сучасному науковому рівні викладено концептуальні та практичні аспекти раціонального харчування. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування людини. Наведено дані про харчову та біологічну цінність харчових продуктів, їх збалансованість у харчовому раціоні, енергетичні потреби різних вікових та професійних груп населення. Викладено основи зберігання та ідентифікації харчової продукції. Для широкого кола читачів.В книге на современном научном уровне изложены концептуальные и практические аспекты рационального питания. Особое внимание уделено экологическим проблемам питания человека. Приведены данные о пищевой и биологической ценности пищевых продуктов, их сбалансированности в пищевом рационе, энергетических потребностях разных возрастных и профессиональных групп населения. Изложены основы хранения и идентификации пищевой продукции. Для широкого круга читателей.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectнутрієнтиuk_UA
dc.subjectекологія харчуванняuk_UA
dc.subjectзберігання харчових продуктівuk_UA
dc.subjectідентифікація харчових продуктівuk_UA
dc.subjectfoodstuffuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectnutrientsuk_UA
dc.subjectdietuk_UA
dc.subjectnutrition ecologyuk_UA
dc.subjectfood keepinguk_UA
dc.subjectfood identificationuk_UA
dc.subjectпитаниеuk_UA
dc.subjectпищевые продуктыuk_UA
dc.subjectнутриентыuk_UA
dc.subjectэкология питанияuk_UA
dc.subjectхранение пищевых продуктовuk_UA
dc.subjectидентификация пищевых продуктовuk_UA
dc.titleХарчування людиниuk_UA
dc.title.alternativeHuman nutritionuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc504.75:613.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchuvannia_liudyny.pdf537,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.