Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1733
Назва: Вплив вбирного схрещування на господарськи корисні ознаки корів
Інші назви: Effect of inbred cross-breeding on economically useful signs of cows
Автори: Клопенко, Наталія Ігорівна
Klopenko, Natalia
Ключові слова: господарськи корисні ознаки;молочна продуктивність;відтворна здатність;генотип;хозяйственно полезные признаки;молочная продуктивность;воспроизводительная способность;генотип;economically useful signs;suckling productivity;reproduced ability;genotype
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський НАУ
Бібліографічний опис: Клопенко Н.І. Вплив вбирного схрещування на господарськи корисні ознаки корів / Н. І. Клопенко // Вісник СНАУ. Тваринництво: науковий журнал. – Суми: СНАУ, 2013. – Вип. 1 (22). – С. 205-210
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що за період 2007-2011 рр. частка спадковості за голштинською породою корів-первісток у господарствах істотно підвищується. За досліджений період відмічається зростання надою, кількості молочного жиру, живої маси за одночасного зниження масової частки жиру і білка в молоці та зростання тривалості сервіс-періоду. Установлено, что за период 2007-2011 гг. часть наследственности за голштинской породой коров-первотелок в хозяйствах существенно повышается. За исследованный период отмечается рост надоя, количества молочного жира, живой массы при одновременном снижении массовой части жира и белка в молоке и рост длительности сервисного периода.
Опис: It was established that for the period of 2007-2011 the part of heredity behind the Holstein breed of first-born cows in farms is significantly increasing. During the studied period, there is an increase in longevity, the amount of milk fat, live weight while simultaneously reducing the mass fraction of fat and protein in milk and the increase in the length of the service period.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1733
УДК: УДК.636.22∕28
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_ vbyrnoho.pdf385,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.