Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1725
Назва: Дослідження повітряного середовища
Інші назви: Research of the air environment
Автори: Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Малина, Василь Вікторович
Malyna, Vasily
Гришко, Віталій Анатолійович
Grishko, Vitaliі
Ключові слова: мікроклімат;гігієна тваринницьких приміщень;повітряне середовище;microclimate;livestock hygiene facilities;air environment;микроклимат;гигиена животноводческих помещений;воздушная среда
Дата публікації: 2015
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дослідження повітряного середовища: Робочий зошит для проведення практичних занять з гігієни тварин для студентів очної та заочної форм навчання в умовах ННДЦ БНАУ / В.П. Лясота, В.В. Малина, В.А. Гришко – Біла Церква, 2015.– 19 с.
Короткий огляд (реферат): Викладені методи дослідження повітряного середовища, вимоги до оцінки мікроклімату, визначення фізичних, хімічних та біологічних властивостей повітря тваринницьких приміщень в умовах ННДЦ Білоцерківського НАУ. Кожне заняття включає самостійні завдання та питання для самоконтролю. Изложены методы исследования воздушной среды, требования к оценке микроклимата, определение физических, химических и биологических свойств воздуха животноводческих помещений в условиях ННИЦ Белоцерковского НАУ. Каждое занятие включает самостоятельные задачи и вопросы для самоконтроля.
Опис: The methods of research of the air environment, requirements for microclimate estimation, determination of physical, chemical and biological properties of air of livestock premises in the conditions of the NNDC of the Belotserkiv NAU are described. Each classroom includes independent tasks and questions for self-control.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1725
УДК: 619:614.7
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslidzhennia_povitrianoho.pdf760,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.