Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалина, Василь Вікторович-
dc.contributor.authorMalyna, Vasily-
dc.contributor.authorГришко, Віталій Анатолійович-
dc.contributor.authorGrishko, Vitaliі-
dc.date.accessioned2018-12-10T13:36:08Z-
dc.date.available2018-12-10T13:36:08Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки і робочий зошит для проведення практичних занять зі студентами очної і заочної форм навчання в умовах ННДЦ БНАУ з дисципліни «Проектування та будівництво підприємств із виробництва і переробки продукції тваринництва» підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня 6.130200 – бакалавр, напряму 6.090102 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / В.В.Малина ,В.А.Гришко – Біла Церква: БНАУ, 2015. – 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1699-
dc.descriptionThe purpose, the theoretical substantiation of ventilation of livestock premises and calculation methods are given: hourly volume of ventilation, multiplicity of air exchange in the room with the found hourly volume of ventilation, volume of ventilation per animal; the required total area of the section of exhaust and tidal channels, as well as their number, etc .; calculation of heat balance; illumination; calculation of cattle and analysis of the nomenclature of main production and auxiliary premises for the preparation of the master plan. Each class includes independent tasks, questions for self-control.uk_UA
dc.description.abstractВикладено мету, наведено теоретичне обґрунтування вентиляції тваринницьких приміщень та методики розрахунків: годинного об’єму вентиляції, кратності обміну повітря в приміщенні при знайденому годинному об’ємі вентиляції, об’єму вентиляції на одну тварину; необхідної загальної площі розрізу витяжних і припливних каналів, а також їх кількості тощо; розрахунку теплового балансу; освітленості; обчислення скотомісць та проведення аналізу номенклатури основних виробничих і допоміжних приміщень для складання Генерального плану. Кожне заняття включає самостійні завдання, питання для самоконтролю. Изложены цель, приведены теоретическое обоснование вентиляции животноводческих помещений и методики расчетов: часового объема вентиляции, кратности воздухообмена в помещении при найденном часовом объеме вентиляции, объема вентиляции на одно животное; необходимой общей площади разреза вытяжных и приточных каналов, а также их количества и тому подобное; расчета теплового баланса; освещенности; вычисления скотомест и проведения анализа номенклатуры основных производственных и вспомогательных помещений для составления Генерального плана. Каждое занятие включает самостоятельные задания, вопросы для самоконтроля.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвентиляціяuk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectосвітленістьuk_UA
dc.subjectтепловий балансuk_UA
dc.subjectventilationuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectilluminationuk_UA
dc.subjectthermal balanceuk_UA
dc.subjectвентиляцияuk_UA
dc.subjectмикроклиматuk_UA
dc.subjectосвещенностьuk_UA
dc.subjectтепловой балансuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки і робочий зошит для проведення практичних занять зі студентами очної і заочної форм навчання в умовах ННДЦ БНАУ з дисципліни «Проектування та будівництво підприємств із виробництва і переробки продукції тваринництва»uk_UA
dc.title.alternativeMethodical instructions and a working notebook for conducting practical classes with full-time and part-time students in the conditions of NNDC BNAU on discipline "Design and construction of enterprises for the production and processing of livestock products"uk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc631. 223uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metodychni_vkazivky.pdf1,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.