Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1648
Назва: Formation of the European model of food safety and its implementation in the enterprises of the agricultural sector Ukraine
Інші назви: Формування європейської моделі безпеки харчових продуктів та їх впровадження на підприємствах аграрного сектору України
Автори: Krysanov, Dmytro
Крисанов, Дмитро Федосович
Varchenko, Olga
Варченко, Ольга Миронівна
Ключові слова: agricultural sector;сільськогосподарський сектор;the HACCPsystem;HACCP система;basic applications;основні програми;simplified procedures;спрощені процедури;the system of food safety;система безпеки харчових продуктів;technical regulations;технічні регламенти
Дата публікації: 2016
Видавництво: Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul
Бібліографічний опис: Krysanov D. Formation of the European model of food safety and its implementation in theenterprises of the agricultural secto r Ukraine / D. Krysanov, O. Varchenko // Buletinul Ştiinţific al Universităţii de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul. Ştiinţe Economice. – 2016. – №. 1(15). – Р. 4-22.
Короткий огляд (реферат): Deals with retrospective model food safety and animal feed, which was introduced in the member states of the European Union, analyzed key provisions of EU directives and regulations on which to base its organization and functioning since 2000's. Reveals the situation with the implementation of key elements of the European model of food safety, including HACCP, basic programs and simplified procedures based on HACCP principles, enterprises of agrarian sector of Ukraine. Reviewed scoping to ensure the convergence of technical regulations for the agricultural sector of Ukraine for the base model, introduced in the EU.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1648
ISSN: 1857-2723
2345-1885 E
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
formation_of_the.pdf406,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.